reklama
Czarna, ja też w pewnym momencie mialam jedna pierś większą. U mnie lewą i myślę ze to dlatego, ze mialam wtedy prawa rękę wolną i było mi wygodniej pisać na komórce, wiec dluzej pozwalałam ssac. Moze przyrzyj sie miejscu gdzie karmisz i zobacz czy w jedna stronę nie masz wygodniej...mi sie szybko wyrownaly jak zaczelam pilnowac symerii.
Kotulcia, jak zamierzasz rozkręcić metabolizm?
Asz, dzięki za sugestie! A jeśli chodzi o 12 h snu, to Gina radzi poczekać do pokarmów stałych z wywaleniem karmienia o 23.
To wieczorne karmienie butla to taki czas taty i córki. Mają swoje rytuały, a ja czas dla siebie.
Sunovia, mądra książka mówi max 3 h snu dziennie w tym wieku a w nagrodę spokój 19-7.
Kotulcia, jak zamierzasz rozkręcić metabolizm?
Asz, dzięki za sugestie! A jeśli chodzi o 12 h snu, to Gina radzi poczekać do pokarmów stałych z wywaleniem karmienia o 23.
To wieczorne karmienie butla to taki czas taty i córki. Mają swoje rytuały, a ja czas dla siebie.
Sunovia, mądra książka mówi max 3 h snu dziennie w tym wieku a w nagrodę spokój 19-7.
Ostatnia edycja:
A ja kolejny dzień spać nie mogę, pochlastac się idzie. Co na sen by sie nadało - melatonina w tabletkach może?
Rjoanka paradoksalnie mam zamiar więcej i regularniej jeść co 3h:-) idealnie będzie jak dodam ćwiczenia - takie pół h przed śniadaniem też podkrecaja metabolizm a budowanie mięśni pozwala spalac kalorie jeszcze dlugo po ćwiczeniach. Więc wracam do owsianeczki rano i bialkowych kolacji:-) dam znać czy będą efekty:-)
Rjoanka paradoksalnie mam zamiar więcej i regularniej jeść co 3h:-) idealnie będzie jak dodam ćwiczenia - takie pół h przed śniadaniem też podkrecaja metabolizm a budowanie mięśni pozwala spalac kalorie jeszcze dlugo po ćwiczeniach. Więc wracam do owsianeczki rano i bialkowych kolacji:-) dam znać czy będą efekty:-)
Cyntia85
Fanka BB :)
Ja też nie mogłam usnąć, a później Adrianek się obudził i zleciała godzina.
Młody jest na 90. centylu i to nie tylko, że pultasek. On rośnie w oczach. W porównaniu do innych dzieci w podobnym wieku w przychodni, to on i główkę, i na długość jest spory, a przecież nie urodził się duży (3580g i 53cm).
No w każdym razie, żeby tak rosnąć, to musi ze mnie wyciągać. Jutro 11 tygodni, a Adi waży 6,8 kg, a ja schudłam 19 kg i już chciałabym się zatrzymać. Chciałabym poćwiczyć, ale boję się szybszego spadku wagi.
Piszecie o śnie. Adi w końcu od paru dni ma podobny rytm dnia. Dużo w ciągu doby śpi, ale jako noworodek z kolei mało spał.
Młody jest na 90. centylu i to nie tylko, że pultasek. On rośnie w oczach. W porównaniu do innych dzieci w podobnym wieku w przychodni, to on i główkę, i na długość jest spory, a przecież nie urodził się duży (3580g i 53cm).
No w każdym razie, żeby tak rosnąć, to musi ze mnie wyciągać. Jutro 11 tygodni, a Adi waży 6,8 kg, a ja schudłam 19 kg i już chciałabym się zatrzymać. Chciałabym poćwiczyć, ale boję się szybszego spadku wagi.
Piszecie o śnie. Adi w końcu od paru dni ma podobny rytm dnia. Dużo w ciągu doby śpi, ale jako noworodek z kolei mało spał.
A u nas masakra jakas. Mały zjadł o 21,spal do 1. Potem coś mu się poprzestawialo i nie spal,chociaż zawsze po pierwszym karmieniu w nocy go odkladalam i był spokój,a dziś marudzil do 2. O 4 znowu karmienie. Teraz nie śpi od 6 i znowu je. Och moja cierpliwość ledwo się trzyma... marzę o fajce i o tym żeby się w końcu wyspać
renisus
Oj Babina mi sie papierosy snia po nocach, oczywiscie jak cos zdazy mi sie przysnic
Moja padla o 21, na spiocha zmienilam pampersa po 22 i dokarmilam, za nic niechciala sie wybudzic i spala teraz do 6 rano. Szok. Az chodzialam zagladac so niej. A cycki o malo mi nie pekly. I tu pytanie, co w takich sytuacjach robic? Sciagac mleko w nocy?
Moja padla o 21, na spiocha zmienilam pampersa po 22 i dokarmilam, za nic niechciala sie wybudzic i spala teraz do 6 rano. Szok. Az chodzialam zagladac so niej. A cycki o malo mi nie pekly. I tu pytanie, co w takich sytuacjach robic? Sciagac mleko w nocy?
magda821221
Dziendobry dziwczynki,
a ja dzisiaj prawie padłam na zawał!
Dwa razy w nocy włączył mi sie alarm w monitorze oddechu!
Naszczescie jest tak głośny ze dziecko samo sie budzi uff
Nie chce myślec co by było
jakbym tej maty nie miała :-)
a ja dzisiaj prawie padłam na zawał!
Dwa razy w nocy włączył mi sie alarm w monitorze oddechu!
Naszczescie jest tak głośny ze dziecko samo sie budzi uff
Nie chce myślec co by było
jakbym tej maty nie miała :-)
reklama
Moja pięknie zasnęła o 21 i spała do 1 a pozniej ciumkala aż końca nie było widac. Do 3 ciągła obje piersi i nie szło jej zabrać cyca. A to pamp po drodze a pozniej tulenie, głaskanie i zasnęła o 4. Dałam jej smoka to jego ciągła a mi dała spokoj. Do 1 spała sama u siebie a pozniej poszłam na łatwiznę i zostawiłam ją u siebie. Nie dawno wstała i dalej ciumka. Nawet nie je tylko trzyma cyca i czasem poudaje ze ssa.
Miałam dzis głupie sny. To chyba ze zmęczenia. Jak młoda da to jeszcze pospimy
Miałam dzis głupie sny. To chyba ze zmęczenia. Jak młoda da to jeszcze pospimy
Podziel się: