Spokojna. Z tym ze moje dziecko po obudzeniu zazwyczaj jest spokojne. Leży sobie i macha rączkami. Czeka aż ktoś do niej podejdzie i dopiero jak dłuższą chwile nikt nie podchodzi to załącza wyjca. Jak juz ma otwarte oczy to nie zaśnie. Na szczęście u niej jak są nerwy to poprostu sie wierci i pręży płacz w ostateczności. Czasem postęka ale zazwyczaj nawet swojego tatę tym nie obudzi. Dopiero jak jest płacz to cieżko ją uspokoić.
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Nadchodzą pierwsze święta mamasprzeda.pl dlatego chcemy świętować je w sposób szczególny i podarować coś od siebie innym dlatego zapraszamy wszystkich do zakupu na mamasprzeda.pl Fotogadżetów ze zdjęciem waszych maluszków. Dochód z tej akcji przeznaczymy dla dzieci, którym wsparcie na święta jest szczególnie potrzebne, przekażemy je Fundacji Dobrej Woli, która prowadzi ośrodek rehabilitacyjny dla dzieci.
Zapraszmy na Świąteczny Bazarek
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta
Dla starszych dzieci gadzety z napisem "Wesołych Świąt" ... naprawde fajnie jest na Boze narodzenie zrobic cos dobrego dla innych, którym troche mniej się w życiu poszcześciło.
Zapraszmy na Świąteczny Bazarek
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta
Dla starszych dzieci gadzety z napisem "Wesołych Świąt" ... naprawde fajnie jest na Boze narodzenie zrobic cos dobrego dla innych, którym troche mniej się w życiu poszcześciło.
renisus
Fanka BB :)
Cyntia moze u Was tez jest skok? Podobo moze byc do konca 9 tygodnia, wiec moze sie cos zmieni za tydzien ( tak mi sie wydaje ze Wy w 9 tydzien wchodzicie).
U nas zasypiala kilka razy ok 22 a wczoraj znowu 2-ga. Mam nadzieje ze to chwilowy krok w tyl. Ja ja zeby przestawic wybudzalam w ciagu dnia ale pozwlalam na drzemke 18-19 przed kapiela bo pozniej ze zmeczenia nie mogla zasnac. Jak widac zadzialalo z wczorajszym wyjatkiem.
Mam wrazenie ze im wiecej madrych ksiazek czytam tym bardziej glupieje.
U nas zasypiala kilka razy ok 22 a wczoraj znowu 2-ga. Mam nadzieje ze to chwilowy krok w tyl. Ja ja zeby przestawic wybudzalam w ciagu dnia ale pozwlalam na drzemke 18-19 przed kapiela bo pozniej ze zmeczenia nie mogla zasnac. Jak widac zadzialalo z wczorajszym wyjatkiem.
Mam wrazenie ze im wiecej madrych ksiazek czytam tym bardziej glupieje.
Cyntia85
Renisus - no nie wiem już sama, bo w dzień to byl aniołek. Myślałam, że drugi skok mieliśmy ok. 7 tyg. Następny powinien być 11-12. Młody ma 9 tyg i 4 dni. Może zaczyna następny skok?
A kiedy zaczyna się marudzenie związane z ząbkowaniem?
A kiedy zaczyna się marudzenie związane z ząbkowaniem?
Cyntia zależy jak dziecku szybko ząbki wyjdą Czasami wychodzą szybko czasami przed ukończeniem 12 miesięcy wyżyna się pierwszy ząbek dopiero
Moja młoda cały czas z rączką w buzi i ślini się jak mały buldog - młody też tak miał od około 2 miesiąca życia i pierwszy ząbek wyszedł w dzień skończenia przez niego 4-miesięcy Podejrzewam że młoda też szybko będzie miała ząbki Dzisiaj prawie wcale nie spała i muszę znajdować jej nowe zajęcia co chwilę...
Moja młoda cały czas z rączką w buzi i ślini się jak mały buldog - młody też tak miał od około 2 miesiąca życia i pierwszy ząbek wyszedł w dzień skończenia przez niego 4-miesięcy Podejrzewam że młoda też szybko będzie miała ząbki Dzisiaj prawie wcale nie spała i muszę znajdować jej nowe zajęcia co chwilę...
Cyntia85
Dziś trwa akcja "dzień darmowej dostawy", ale nie mogę znaleźć sklepu, który miałby podkłady podkłady do przewijania. Mizzah - widziałam na liście sklep z Enfamilem Dla niemowląt - Enfamil - Enfamil w Sieci Jakby co to Enfamil jest smaczny. Ponad pół opakowania już zjadłam
Dzień Darmowej Dostawy 2014 – kupuj w Internecie bez kosztów dostawy!
Dzień Darmowej Dostawy 2014 – kupuj w Internecie bez kosztów dostawy!
reklama
Podziel się: