reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
anetka - mi na GBS-a pobrał tylko z pochwy, tj. pogmyrał kilka cm od ujścia i tyle
Madzia - gratulacje i szybkiego powrotu do pełni sił
Coś Babina się nie odzywa
Madzia - gratulacje i szybkiego powrotu do pełni sił
Coś Babina się nie odzywa
enya81
Eneya81 kurde az sie pobeczalam :-)))) niech juz przychodzi ta sroda szybko ucaluj malenka ode mnie pozdrawiam Trzymaj kciuki za mnie
Trzymamy mocno razem z Basieńką!!:-) Wszystko będzie dobrze- ja to wiem;-)
Madziorrek
Cudownie się czyta te wszystkie dobre wiadomości!!! Gratuluje Ja pewnie urodzę ajko jedna z ostatnich bo termin na 26 X mam, ale nie mogę się doczekać, też wiele lat starań i łez za mną i wiele łez szczęscia przede mną i przed nami wszystkimi. Gorąco w to wierzę
Ooollcciiaaa
Madzia gratulacje
Mi wymaz pobieral doktor na wizycie
Mi wymaz pobieral doktor na wizycie
To i ja się melduje.
O 18.25 przyszedł na świat Mikołaj. 56cm i waga 3750. Dał mi niezle popalic. Męczyłam się cały dzień,aż błagałam o cesarke. W końcu o 18 się zdecydowali. Mały nie urodził by się naturalnie. Był złe obrocony i za duży. Ale jest zdrowy i to najważniejsze
O 18.25 przyszedł na świat Mikołaj. 56cm i waga 3750. Dał mi niezle popalic. Męczyłam się cały dzień,aż błagałam o cesarke. W końcu o 18 się zdecydowali. Mały nie urodził by się naturalnie. Był złe obrocony i za duży. Ale jest zdrowy i to najważniejsze
pscółka i spółka
babina - to faktycznie dał chłopaczek popalić, ale najważniejsze że już jest po tej stronie brzuszka
reklama
Podziel się: