reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Fajne dresiki maja byc w lidlu od 6 pazdziernika za 25zl:)

Cyntia zazdroszcze ze juz w domku jestescie:) co do klementyny jak sciagna szwy to od razu poczujesz ulge:)

reklama
Kobitki ja tak wpadne i wypadne bo jeszcze Was nie nadrobilam tak piszecie!!! Chciałam sie spytac jak u was wygladało badanie GBS (na paciorkowce)?
bo mi lekarz skierowanie dał, poszlam do laboratoruim babeczka dała mi próbke i kazała zeby mi najlepiej lekarz pobrał a nie sama!! wiec zmieszna teraz jestem
!!!!

Anetka moj gin tez dal skierowanie, ale ja na karte medyczna poszlam na wizyte do innego gina i on mi sam pobral i przekazal do laboratorium.

Madzia gratuluje:) napisz cos wiecej jak juz dojdziesz do siebie:)

reklama
Madzia: gratki. Życzę zdrówka dla Ciebie i maluszka

Anetka: ja też miałam skierowanie i poszłam do przychodni przyszpitalnej gdzie pobrała mi wymaz pielęgniarka - oczywiście odpłatnie. Te zymazy pobierają też lekarze na wizytach.

Mizzah: czekam z niecierpliwością na wieści :tak:

Do góry