reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Ja chcę szukać łóżeczka z firmy KLUPŚ - to, co wkleiła Judy (link do aukcji). Mają dobrą cenę. Są dobrze wykonane (ciężkie, twarde drewno - co jest na plus). Widziałam w sklepie na żywo, ale na Allegro też można dostać. To jest polska firma.
Mają całe zestawy mebelków, więc można sobie dobrać.
Co do turystycznego, to pamiętajcie, że jeśli chcecie używać na co dzień, to i tak trzeba do niego dokupić dobry materac.
Ja jeszcze tak do końca nie zdecydowałam czy tradycyjne czy turystyczne. Pokoik zaczniemy urządzać dopiero po połowie lipca, ale już się nie mogę doczekać
Mają całe zestawy mebelków, więc można sobie dobrać.
Co do turystycznego, to pamiętajcie, że jeśli chcecie używać na co dzień, to i tak trzeba do niego dokupić dobry materac.
Ja jeszcze tak do końca nie zdecydowałam czy tradycyjne czy turystyczne. Pokoik zaczniemy urządzać dopiero po połowie lipca, ale już się nie mogę doczekać
Ostatnia edycja:
aniulka01
Sierpniowa mama'07 nasze pierwsze maleństwo
hej
babina łóżeczko fajne tylko czy te turystyczne są stabilne? my kiedyś pożyczaliśmy jak wyjeżdżaliśmy z młodym ale już nie pamiętam.:-)
co do ciuszków to nie wiem, widzisz a dzis przeglądałam całą siatę maleńkich słodkich ciuszków które dostałam och aż mi się buźka uśmiechała na ten widok :-)
co do kopniaczków to delektujmy sie nimi teraz bo później maluszki będą mieć coraz mniej miejsca i już nie bedą tak baraszkować moja malutka coś dzisiaj jakoś tak nie mrawo ale zaraz sie położę to pewnie będzie szaleć no oby..
aaa co do ciuszków coś Wam napiszę :-) dostałam bardzo duzo maleńkich ciuszków dla dziewczynki no bo ma być dziewczynka no i kiedy ostatnio tak oglądałam te łaszki mój Maciek zobaczył i powiedział że nawet jak sie urodzi chłopak to będzie musiał chodzić w tych sukienkach ale to było słodziutkie...
babina łóżeczko fajne tylko czy te turystyczne są stabilne? my kiedyś pożyczaliśmy jak wyjeżdżaliśmy z młodym ale już nie pamiętam.:-)
co do ciuszków to nie wiem, widzisz a dzis przeglądałam całą siatę maleńkich słodkich ciuszków które dostałam och aż mi się buźka uśmiechała na ten widok :-)
co do kopniaczków to delektujmy sie nimi teraz bo później maluszki będą mieć coraz mniej miejsca i już nie bedą tak baraszkować moja malutka coś dzisiaj jakoś tak nie mrawo ale zaraz sie położę to pewnie będzie szaleć no oby..
aaa co do ciuszków coś Wam napiszę :-) dostałam bardzo duzo maleńkich ciuszków dla dziewczynki no bo ma być dziewczynka no i kiedy ostatnio tak oglądałam te łaszki mój Maciek zobaczył i powiedział że nawet jak sie urodzi chłopak to będzie musiał chodzić w tych sukienkach ale to było słodziutkie...
A co sądzicie o mebelkach dziecięcych z Ikei? Mój A. napalił się na łóżeczko HENSVIK Łóżko dziecięce, biały - 60x120 cm - IKEA ,a ja mam mieszane uczucia.
pauletta86
Duzo osob chwali na forach turystyczne. Moja przyjaciolka miala i chwalila.
Co do ciuszkow moj maz kupil body supermana , mial byc syn. A tu Maja sie okaxala to tez mowil ze będzie córcia supermanka :-)
A ja mam komode ciuszkow juz, wiekszosc po 1 zl zakupione w SH :-)
Co do ciuszkow moj maz kupil body supermana , mial byc syn. A tu Maja sie okaxala to tez mowil ze będzie córcia supermanka :-)
A ja mam komode ciuszkow juz, wiekszosc po 1 zl zakupione w SH :-)
enya81
Cześć dziewczyny, ja rzadko wpadam bo praca pochłonęła mnie całkowicie, do tego jeżdżenie do szkoły po córkę i wożenie jej na tańce 3x w tygodniu mnie wykańcza więc na nic nie mam czasu. Obiady jadam tylko w weekendy bo w tygodniu nie mam kiedy gotować - wracam do domu ok. 19 a jeszcze muszę odrobić lekcje z córą.
Co do wagi - u mnie w 20tc - 6kg do przodu a startowałam z wagą 57 kg (165 cm wzrostu). W ciąży z córką przytyłam 12 kg i liczę na to że teraz też tak będzie
Zazdroszczę Wam tych przygotowań - ja kompletnie o tym nie myślę bo czeka i tak nas mieszkanie na walizkach po porodzie Im mniej gratów tym lepiej....
Co do wagi - u mnie w 20tc - 6kg do przodu a startowałam z wagą 57 kg (165 cm wzrostu). W ciąży z córką przytyłam 12 kg i liczę na to że teraz też tak będzie
Zazdroszczę Wam tych przygotowań - ja kompletnie o tym nie myślę bo czeka i tak nas mieszkanie na walizkach po porodzie Im mniej gratów tym lepiej....
reklama
Ja planowalam kupic lozeczko Safarii tej firmy o ktorej pisala Cyntia, ale okazalo sie ze moja 3-letnia bratanica odstapi swoje lozeczko maluszkowi, bedzie to RadekVII tej samej firmy, bedzie to trzeci dzieciaczek ktory bedzie korzystal z tego lozeczka. Co do turystycznych to ja osobiscie nie chcialabym takiego uzywac na codzien jakos nie jestem przekonana, jednak planuje zakupic takie jako kojec badz do uzytku u rodzicow.
Kurcze tak sobie mysle juz polowa ciazy za nami jak ten czas szybko leci.
Madzia to lozeczko i zestaw rzeczy bardzo fajny i wydaje mi sie ze w rozsadnej cenie, jedynie zrezygnowalabym z baldahimu, gdzies czytalam ze ograniczaja dostep tlenu dziecku i gromadza kurz, mi nie podobaja sie baldahimy ale to kwestia gustu
Kurcze tak sobie mysle juz polowa ciazy za nami jak ten czas szybko leci.
Madzia to lozeczko i zestaw rzeczy bardzo fajny i wydaje mi sie ze w rozsadnej cenie, jedynie zrezygnowalabym z baldahimu, gdzies czytalam ze ograniczaja dostep tlenu dziecku i gromadza kurz, mi nie podobaja sie baldahimy ale to kwestia gustu
Podziel się: