reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Cyntia, to zwroc uwagę żeby gondole było za co złapać, bo nie wszystkie można nosic za budkę a obejmować całą szerokość trudno ci będzie
A może zamowosz lozeczko bez lakieru i pomalujesz bejca w dowolnym kolorze?

reklama
Rjoanka - z bejcowaniem może być u nas ciężko. Za dzieciaka wyladowalam w szpitalu, gdy moja mama bejcowala lampę i nie wiem czy nie zareagowalabym podobnie, gdyby P. bejcowal.
Ale fajnie by wyglądała szara bejca! Ty to masz pomysł! Pomecze dziś męża :)

Słuchajcie było dziś u mnie 3 kurierów, dwóch normalnych a jeden nie do końca.... Dzwoni do mnie wcześniej i pyta czy mogę wyjść z bloku do drogi głównej to on nie musiałby zajeżdżać pod blok....?!?! :laugh2::oo::-D Dobry nie? Dodam tylko że miał do dostarczenia nie całkiem lekki materac do łóżeczka i trochę zamówionych ciuszków... Już go miałam zapytać czy jak po drodze zacznę rodzić to czy odwiezie mnie do szpitala ale się powstrzymałam :-D

My już po wizycie,wszystko ok,nie grozi nam przedwczesny poród.
Wymaz będę miała na kolejnej wizycie w wrześniu.
Mały waży 2000g,jest niesamowicie aktywny :) Ginekolog dał mi już skierowanie do szpitala gdyby coś się działo.

Czarna;-)
Moja szwagierka jak była w ciazy to zamowiła łozeczko a kurier dzwoni o 19 czy ona moze wyjechac pod sklep(3km od domu)bo on czasu nie ma;-) cholera a za co mu sie płaci??

czarna/domka - ale się uśmiałam:-D

Swoją drogą kiedyś, jak jeszcze nie wiedziałam, że kurier cięższego sprzętu nie dostarcza do domu, tylko pod blok to zamówiłam lodówkę 184 cm wysokości:-D. O matko, ale miałam stresa bo sama w domu byłam, ale na szczęście udało mi się poprosić dwóch fachowców którzy już skończyli u mnie roboty, ale byli u kogoś innego na osiedlu w mieszkaniu. Gdyby nie oni to miałabym gigantyczny problem:cool:.

Ja już wróciłam z wypadu, zaczęło niestety padać... Ale i tak fajnie było. Zachaczyłyśmy też o parę sklepów więc kupiłm pampersy, podkłady i wkładki laktacyjne... Mi już tylko parę drobiazgów zostało do odkupienia typu sól fizjologiczna i gaźniki, jednorazowe zamówienie z apteki jak za tydzień pieniążki wpłyną na konto, no i termometr. Reszta już jest :D

Teraz się wietrzę na balkonie, fajny ten deszczyk...

Załączniki

• 1407759764292.jpg
    1407759764292.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 63
  • 1407759840999.jpg
    1407759840999.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry