reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Rjoanka - z bejcowaniem może być u nas ciężko. Za dzieciaka wyladowalam w szpitalu, gdy moja mama bejcowala lampę i nie wiem czy nie zareagowalabym podobnie, gdyby P. bejcowal.
Ale fajnie by wyglądała szara bejca! Ty to masz pomysł! Pomecze dziś męża
Ale fajnie by wyglądała szara bejca! Ty to masz pomysł! Pomecze dziś męża
Słuchajcie było dziś u mnie 3 kurierów, dwóch normalnych a jeden nie do końca.... Dzwoni do mnie wcześniej i pyta czy mogę wyjść z bloku do drogi głównej to on nie musiałby zajeżdżać pod blok....?!?! Dobry nie? Dodam tylko że miał do dostarczenia nie całkiem lekki materac do łóżeczka i trochę zamówionych ciuszków... Już go miałam zapytać czy jak po drodze zacznę rodzić to czy odwiezie mnie do szpitala ale się powstrzymałam
My już po wizycie,wszystko ok,nie grozi nam przedwczesny poród.
Wymaz będę miała na kolejnej wizycie w wrześniu.
Mały waży 2000g,jest niesamowicie aktywny Ginekolog dał mi już skierowanie do szpitala gdyby coś się działo.
Wymaz będę miała na kolejnej wizycie w wrześniu.
Mały waży 2000g,jest niesamowicie aktywny Ginekolog dał mi już skierowanie do szpitala gdyby coś się działo.
pscółka i spółka
czarna/domka - ale się uśmiałam
Swoją drogą kiedyś, jak jeszcze nie wiedziałam, że kurier cięższego sprzętu nie dostarcza do domu, tylko pod blok to zamówiłam lodówkę 184 cm wysokości. O matko, ale miałam stresa bo sama w domu byłam, ale na szczęście udało mi się poprosić dwóch fachowców którzy już skończyli u mnie roboty, ale byli u kogoś innego na osiedlu w mieszkaniu. Gdyby nie oni to miałabym gigantyczny problem.
Swoją drogą kiedyś, jak jeszcze nie wiedziałam, że kurier cięższego sprzętu nie dostarcza do domu, tylko pod blok to zamówiłam lodówkę 184 cm wysokości. O matko, ale miałam stresa bo sama w domu byłam, ale na szczęście udało mi się poprosić dwóch fachowców którzy już skończyli u mnie roboty, ale byli u kogoś innego na osiedlu w mieszkaniu. Gdyby nie oni to miałabym gigantyczny problem.
katinka84
Ja już wróciłam z wypadu, zaczęło niestety padać... Ale i tak fajnie było. Zachaczyłyśmy też o parę sklepów więc kupiłm pampersy, podkłady i wkładki laktacyjne... Mi już tylko parę drobiazgów zostało do odkupienia typu sól fizjologiczna i gaźniki, jednorazowe zamówienie z apteki jak za tydzień pieniążki wpłyną na konto, no i termometr. Reszta już jest
Teraz się wietrzę na balkonie, fajny ten deszczyk...
Teraz się wietrzę na balkonie, fajny ten deszczyk...
Załączniki
reklama
Podziel się: