reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Ja chcę sesję już nawet szukam i wymyślam jaką ale dopiero we wrześniu jak mój wróci z Holandii. No i siostrę namówię żeby siostrzenice mi podwiozła bo mam fajne pomysły...

reklama
Wróciłam bez wózka,miał duzo wad utajonych.Ech przemecze sie przez zime z moim starym a na wiosne kupie spacerówke.
Ale pare ciuszków kupiłam;-)

Pscolka, nie mamy jeszcze wózka, ale do fotelikow maxi cosi adaptery ma większość tych co rozważamy.

Kupiliśmy dziś ten fotelik z bazą. Wszystko w b. dobrym stanie, nie było sie do czego doczepic. To pierwsze pieniądze wydane na malucha, kurcze, robi sie realnie....Wózek chcemy kupc nowy i zakup odkladamy na sam koniec żeby mieć jak najdłużej gwarancje. Przecież na spacer nie idzie sie dzień po porodzie, a wystarczy jedno kliknięcie i jest nasz. Kurier będzie w dwa dni.
Teraz chcemy wybrac model i chyba od tego oszaleje. Wygląda na to ze każdy model komuś sie połamał, kogoś masakrycznie rozczarował, nawet te drogie. Pracujemy nad tematem od jakiegoś czasu i nadal nie mam decyzji.

Kotulcia, ja tez coraz mniej sobie ufam za kierownicą. Wstyd sie przyznać, ale ostatnio nie zatrzymalam sie przed przejściem dla pieszych, mimo, ze samochód na pasie obok to zrobił. Nic sie nie stało, ale od tamtej pory koncentruje sie portojnie i bardzo mnie to męczy. ograniczyłam przejazdy do znanych tras żeby ograniczac nowe bodźce...

Rjoanka- felerne wozki sie zdarzają ale trzeba brac poprawkę ze dentka moze sie przepic, opona zatrzeć a stelaż troszkę podrdzewiec a nie każdy dba i jak widzi drobna usterkę to robi tylko czeka cholera wie na co. To tak jak z autem ;) jak kto dba tak ten ma. Ja chciałam x-landera naczytałam sie złych opinii i postanowiłam go zobaczyc na żywo. Odrazu sie rozmyslilam ale zupełnie nie przez te opinie tylko dla tego ze gondola była słabo zabudowana a tu zima jak jest sztorm to bywa okropnie a chciała bym zeby wozek dobrze chronił przed wiatrem.

Co do prowadzenia auta to moj brat mi ostatnio zwrócił uwagę ze odkąd zaszłam w ciąże to noga mi zelzala. Bo ja to z tych z ciężka noga ;)

Domka śliczne ubranka!!!

Dziewczyny wózek to tylko rzecz jak kto dba tak ma. Jeszcze jest czas a wózków na olx.pl (tablica.pl) jest codziennie dużo. Na pewno coś trafice jeśli szukacie używanych.

Jadłam dzisiaj grzybową z makaronem i robię gołąbki. Sama będę je jeść tydzień, ale miałam smak na nie.

A ja już kupiłam w czwartym miesiącu wózek, bo na używany polowałam:-D czeka sobie grzecznie.

Dzisiaj po wizycie u gina prowadzącego. Tak jak się obawiałam glukoza do powtórki,bo być może była taka wysoka po słodkim weekendzie u rodziny, ale to trzeba sprawdzić:baffled:

reklama
Trzymam kciuki aby tym razem wyniki były dobre i pamiętaj nic słodkiego poprzedniego dnia!!!

Bryka naszego malucha też już czeka!!!

Do góry