reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Może ja podpowiem wam jak wyglądają te skurcze macicy. Ja mam zawsze po przytulaniu a dokładnie to po orgazmie :-) takie właśnie twardnienie całego brzucha i tak jakby się stawiał do góry i jest to dość nie przyjemne.

Ja mam dzisiaj super dzien :-) pełno energii. Umyłam dwa okna i pomyłam podłogi :-) jeszcze w sumie od rana nie usiadłam. Jutro odpoczne :-)

Marrika podziwiam ja dzis nie mam wogule sily. Okna nie odwazylabym sie w ciazy myc jak lezalam w szpitalu to bylo kilka kobiet ktore trafily do szpitala ze skurczami i odklejajacym lozyskiem wlasnie po myciu okien i wieszaniu firanek.

lucus - ja się załatwiłam od wieszania prania z rękami do góry, na szczęście tylko skurcze to były, ale dawki nospy i magnezu miałam już jakieś astronomiczne. Tak więc okien się nie tykam:no:

rjoanka
- ja na poranki chodzę;-). Niedługo kilka dziewczyn się rozpakuje i będzie luźniej, to zapraszam. Są jeszcze 2 dziewczyny z terminem na koniec października:tak:.

Justine - gratuluję rosnącego synusia! A jak ruchy? Kubuś daje znać o sobie?

Co do tych skurczy, to coś mi się wydaje, że to moje durne sny je wywołały. Od paru dni budzą mnie intensywne orgazmy - czasem po 2 i po nich automatycznie zaraz też dochodziło do stawiania się macicy (całej lub części). Gin zabronił nam przytulania się ze względu na to, że orgazmy w ciąży są dość silne, a tu i tak zaczęły nawiedzać mnie durne sny. Wczoraj jak się obudziłam, to aż byłam wściekła, że znowu.

Lucus nie no za wieszanie firanek to się nie biorę absolutnie. M powiesi. A okna miałam już w opłakanym stanie i pomyślałam że jak teraz nie pomyje to później już napewno nie dam rady. Jeszcze mi kilka zostało ale to sobie zostawię na przyszły tydzień.

Domka to jeszcze taniej niż ja :-D

Mona mam to samo. no i właśnie mój cudowny małżonek wlazł mi w butach na pomyte podłogi! :///

reklama
Do góry