reklama
Może ja podpowiem wam jak wyglądają te skurcze macicy. Ja mam zawsze po przytulaniu a dokładnie to po orgazmie :-) takie właśnie twardnienie całego brzucha i tak jakby się stawiał do góry i jest to dość nie przyjemne.
Ja mam dzisiaj super dzien :-) pełno energii. Umyłam dwa okna i pomyłam podłogi :-) jeszcze w sumie od rana nie usiadłam. Jutro odpoczne :-)
Ja mam dzisiaj super dzien :-) pełno energii. Umyłam dwa okna i pomyłam podłogi :-) jeszcze w sumie od rana nie usiadłam. Jutro odpoczne :-)
Marrika podziwiam ja dzis nie mam wogule sily. Okna nie odwazylabym sie w ciazy myc jak lezalam w szpitalu to bylo kilka kobiet ktore trafily do szpitala ze skurczami i odklejajacym lozyskiem wlasnie po myciu okien i wieszaniu firanek.
pscółka i spółka
Fanka BB :)
lucus - ja się załatwiłam od wieszania prania z rękami do góry, na szczęście tylko skurcze to były, ale dawki nospy i magnezu miałam już jakieś astronomiczne. Tak więc okien się nie tykam
rjoanka - ja na poranki chodzę;-). Niedługo kilka dziewczyn się rozpakuje i będzie luźniej, to zapraszam. Są jeszcze 2 dziewczyny z terminem na koniec października.
rjoanka - ja na poranki chodzę;-). Niedługo kilka dziewczyn się rozpakuje i będzie luźniej, to zapraszam. Są jeszcze 2 dziewczyny z terminem na koniec października.
Cyntia85
Fanka BB :)
Justine - gratuluję rosnącego synusia! A jak ruchy? Kubuś daje znać o sobie?
Co do tych skurczy, to coś mi się wydaje, że to moje durne sny je wywołały. Od paru dni budzą mnie intensywne orgazmy - czasem po 2 i po nich automatycznie zaraz też dochodziło do stawiania się macicy (całej lub części). Gin zabronił nam przytulania się ze względu na to, że orgazmy w ciąży są dość silne, a tu i tak zaczęły nawiedzać mnie durne sny. Wczoraj jak się obudziłam, to aż byłam wściekła, że znowu.
Co do tych skurczy, to coś mi się wydaje, że to moje durne sny je wywołały. Od paru dni budzą mnie intensywne orgazmy - czasem po 2 i po nich automatycznie zaraz też dochodziło do stawiania się macicy (całej lub części). Gin zabronił nam przytulania się ze względu na to, że orgazmy w ciąży są dość silne, a tu i tak zaczęły nawiedzać mnie durne sny. Wczoraj jak się obudziłam, to aż byłam wściekła, że znowu.
Lucus nie no za wieszanie firanek to się nie biorę absolutnie. M powiesi. A okna miałam już w opłakanym stanie i pomyślałam że jak teraz nie pomyje to później już napewno nie dam rady. Jeszcze mi kilka zostało ale to sobie zostawię na przyszły tydzień.
reklama
Podziel się: