karina ja mam niedoczynność od 12 roku życia i jestem ewenementem bo byłam szczupłą nastolatką a teraz przed ciążą ważyłam 58kg - tyle ile w wieku 16 lat Kiedyś nawet babka (endokrynolog) macając mi szyje powiedziała że zupełnie nie wygląda na szyję osoby z problemami tarczycy (jest długa i smukła). A przyznam bez bicia że przed ciążą z młodym i po urodzeniu go nie pilnowałam wyników i nie brałam tabletek - ciąża to jest dla mnie czas mobilizacji i mam nadzieję już tak zostanie Ruch też odpada ze względu na moją problemową ciążę. Jednak najlepsza dieta szpitalna - tam leżałam plackiem a nie tyłam ani grama:-) W domu sobie to odbiłam Teraz postanowiłam poprawę i zobaczymy jak to wyjdzie - po to założyłam nowy wątek żeby zobaczyć jak to z tygodnia na tydzień wygląda
Mona na opalonej skórze celulit mniej widoczny jest Ale ja się boję siedzieć na słońcu - we wczesnej ciąży siedzenie na słonku może spowodować poronienie a teraz już też zrypki dostałam od lekarza za przegrzewanie się...
Mona na opalonej skórze celulit mniej widoczny jest Ale ja się boję siedzieć na słońcu - we wczesnej ciąży siedzenie na słonku może spowodować poronienie a teraz już też zrypki dostałam od lekarza za przegrzewanie się...