reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Ja mojego wysłałam po kebaby na obiad :-) trochę fast fooda nie zaszkodzi. Mam ochotę na paczkę chipsów i zimne piwo :-( niestety odrobina zimnej coli będzie musiała mi wystarczyć.

U mnie w pierwszej ciąży kreska pojawiła się jakieś 2 miesiące przed końcem.

To chyba u każdej inaczej. Ja mam ogólnie ciemna karnacje. Już teraz sutki mam brązowe jak u murzynki :-D pod koniec ciąży z córką miałam całe piersi normalnie czarne! Tak dużo się w nich skupiło barwnika. To chyba melanina jest za to odpowiedzialna, ale nie jestem pewna

Ostatnio z moim tak sie zastanawialismy ile tak naprawde kosztuje wyprawka dla malucha. Znajoma mi powiedziala ze ze 4 tys wydam jak nic ale to przeciez kupa kasy,czy aby napewno az tyle to wszystko kosztuje. Nie zalezy mi na jakis firmowych,drogich rzeczach...ale 4 tys to chyba za duzo...

Sam wózek, łóżeczko itp moze wynieść z 2000 jesli kupujesz nowe. Ubranka , butelki itp pewnie suma sumarow tez ze swoje wyjdzie. My liczymy ze do 6000 wydamy.

zależy czy liczy ową wyprawkę z łóżeczkiem itd...;) myślę, że można zniwelować koszty

ja linie też już mam , mężulek zwrócił na to moją uwagę...

A ja dzisisaj ziemniaki, mizeria i czuczaczek....;)

A ja tą ciążę mam dziwną, temperatura od początku bardzo niska 36,4, mimo końskich dawek duphastonu i luteiny, cycuchy zmalały zamiast rosnąć, a mdłości zaczęly się w 2 trymestrze;p ale najważniejsze, że dzidzi jest zdrowa. W poprzednich ciążach miałam piękną tempkę 17,1, cycuchy rozmiar e i to było mało... a sończyło jak się skończyło. Nie tylko ja każda z nas jest inna, ale i każda nasza ciąża też...;]

Hmm no to chyba najlepiej zaczac sobie wczesniej wszystko kompletowac,zeby potem nie bylo zdziwienia...mam nadzieje ze dziadki wozek kupia,heh

reklama
Do góry