reklama
Asiulka87Sosnowiec
Fanka BB :)
Dziewczyny! I ja sie z wami zegnam kur... jakie to nie fer caly czas placze glowa mnie boli... krwawienie ustalo zbadal mnie lekarz mowi ze ok jest ale ze na usg bada mnie babka i mowi ze czy stwierdzono serduszko wczesniej dzidziusiowi zatrzymako sie serduszko na 7tc 4 dniu czyli ponad tydzien kialam martwego dzidziusia wracalam autem plakalam teraz tez jutro przed 8 ide na zabieg. Z wyliczen lekarki powiedziala ze liczy sie nawet jak mialam krwawienie z odstawienia to byl skonczony 10 tydzien wg niej bede do was zagladac.... bolaly mnie strasznie plecy pobolewal brzuch zero krwawien do dzis ja nie wiem jak ja jutro to wytrzymam 3majcie sie
agniecha83
Agatka, Asia - bardzo ale to bardzo mi przykro, to takie niesprawiedliwe
Cholera, za dużo w naszych październikówkach tragedii, za dużo..................................
strasznie boję się tej wizyty za tydzień
Cholera, za dużo w naszych październikówkach tragedii, za dużo..................................
strasznie boję się tej wizyty za tydzień
reklama
Cyntia85
Asiulka - nieeeeeeee :-( Bardzo, bardzo mi przykro :-( To niesprawiedliwe i okrutne.... Odezwij się jutro....
Na facebooku, na wątku dziewczyny pisały, że nawet w przypadku poronienia przed 20 tygodniem można wywalczyć urlop macierzyński w wymiarze 8 tygodni. Trzeba wywalczyć w szpitalu zaświadczenie. Jeśli tylko ktoś ma na to siłę.
Na facebooku, na wątku dziewczyny pisały, że nawet w przypadku poronienia przed 20 tygodniem można wywalczyć urlop macierzyński w wymiarze 8 tygodni. Trzeba wywalczyć w szpitalu zaświadczenie. Jeśli tylko ktoś ma na to siłę.
Podziel się: