reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Domka gratki dla Karolki!:tak:
Hsantana ruszacie od lipca może do żłobka?

Co do tych kremów to ja przy starszym przerobiłam mustelę,nivea, babydream i ziajkę,niby większych uwag nie miałam, ale wszystkie miały jedną wadę tzn ciężko je było rozsmarować...Ciekawa jestem jak ten la roche wypada w tej kwestii

Dzień dobry :)
Dziewczyny mam tyle roboty, nie wiem w co ręce włożyć :/ Kurde, ile ja miałam czasu dla siebie przy jednym dziecku, to były czasy ;) Korzystajcie póki jedno/dwoje :D
Domka brava dla córeczki :)
Mam taki problem, mój mały nadal ssie smoczek, ten przeznaczony dla 0+, w żaden sposób nie mogę mu go podmienić na ten 6+, bo zaraz wypluwa i się krztusi. Jeśli chodzi o te butelkowe, to też pijemy z tego z dwiema dziurkami :/ A jak u Was to wygląda? Miłego weekendu mamusie :)

aleksandra u nas smoczek 0+ ale my dopiero wczoraj skończyliśmy pół roku, na dniach będę próbowała zamienić na ten 6+, smoczek do butli z 3 dziurkami, też mam w planie w tym tyg zmienić na ten z 4:tak:Co do ilości dzieci to ja z dwójką mam urwanie śmigła to co dopiero z czwórką, podziwiam:tak:

Dziewczyny od kiedy zupki na wywarze mięsnym można podawać?

Moja używa smoczki lovi 3-6 ale juz kupiłam większe. Z butelki też korzysta 3-6 lovi i już kupiłam większe ale akurat jej zmiany w butelce na większy słabo idą.

Rozyczkowa poki co maz bedzie zajmowal sie malym, prace ma w domu. Na caly etat to mysle ze przejde jak maly skonczy dwa latka to go do przedszkola podrzuce ;)

Dziewczyny z tym smoczkiem to moze byc tak, ze jest wymemlany i dzidziol nie chce innego ja do 6 miesiaca wymienialam co dwa miesiace na nowy i z przejsciem na wiekszy nie bylo problemu - od razu wziol. Uzywamy z aventu.
Z innej beczki to mam termometr-smoczek i tego tez nie chce krztudi sie nim, chyba dlatego ze ma inny ksztalt.

Ja malego na slonce posmarowalam soraya 30+ bo nic innego nie mialam akurat pod reka- nic mu nie bylo. Ale chetnie poczytam o kremach strikte dla niemowlat, bo trzeba sie w cos zaopatrzyc.

reklama
Hsantana to fajnie macie, zazdroszczę, u nas od września ruszamy z akcją żłobek...
B.Haneczka dzięki za odpowiedź:tak:
aleksandra niby też tak myślałam, ale stwierdziłam, że spytam, a nóż coś się zmieniło w wytycznych z tymi wywarami...

Zastanawiam się czy taki krem z filtrem to można śmiało przechować do następnego sezonu po otwarciu bo u mnie nikt raczej 50-tką nie będzie się poza Małym smarował:sorry:

Do góry