reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Askar jak podróż?
Z tym jedzeniem to faktycznie tak jest jak napisałaś ale już się przyzwyczaiłam. Wiem, że przy alergii kp jest najlepsze i to mnie motywuje. A z nabiału najbardziej brakuje mi PIZZY :-D

reklama
Hej:)
Askar, zazdriszcze wyjazdu:) Udanego wypoczynku i oby Hania dobrze go zniosla:)

Monia, u nas na obiad dzis pizza:) wlasnie ciasto rosnie:)

Nina. Jak Lucja? Juz wszystko ok? Ale dobry pomysl na to mleko kokosowe. Uwielbiam a jest bardzo drogie. Musze sprobowac zrobic takie mleczko. Jak robisz takie mleczko?

Hania dzis spala z nami. Tyle z mojej radosci ze spania w lozeczku :p a ja wczorsj bylam wykonczona i nie mialam sily na nic, wiec szczerze nie chcialo mi sie milion razy odkladac jej.

Piekna pogoda dzis, bedzie trzeba wykorzystac.:)

Ja jeszcze nie mam.

Betti tak jak większość tych roślinnych "mlek". Namaczam wiórki w ciepłej wodzie wieczorem, a po nocy miksuje i wyciskam.
Monia zrób pizzę tylko na wodzie i bez sera (ale właśnie sama pomyślałam, że to nie to samo)
Łucja już od dwóch dni nie ma gorączki i żadna choroba się nie rozwinęła. Ale wczoraj i dziś jest strasznie marudna. Niby jutro koniec 26 tygodnia i skoku. Już sama nie wiem czy to to czy zęby. No ale od skoku gorączki by nie miała. Chyba muszę jakiś żel kupić.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry