reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

Domka wypożycz sobie Greya to się tak zaczytasz że zapomnisz że trzeba mężowi obiad ugotować :-D no chyba że już Greya zaliczyłaś ;-)

reklama
Oh, widzę, ze impreza na forum! Garmelka - sto lat!! Powiedz jak świętujesz?

Sandy - współczuje przejść. Jak to jest możliwe, ze lekarz sie nie zorientuje, ze jesteś w ciąży na badaniu?? Ja byłam w chyba w 6tym tygodniu, zrobiła usg i było widać, chociaż serduszko jeszcze nie biło.

Judy - masz racje: każde dziecko jest inne i naprawde nie ma co porównywać. Z drugiej strony patrząc - czym pózniej zacznie np. chodzić, tym pózniej trzeba będzie mieć oczy dookoła głowy ;)

Renisus - tak, na widoki naprawde nie moge narzekać. :) co mi przypomina, ze czas na spacer, bo pogoda po południu ma sie popsuć. Jak dobrze pójdzie to moze jeszcze kawkę po drodze zaliczę ;)

Cześć Mamuski!
Nie odzywalam sie bo grudzień na wariackich papierach miałam.
Najpierw mi zrobił sie stan zapalny na kości ogonowej :-( wiem że śmiesznie to brzmi ale jak mi chirurg to rozcinal żeby ropa wypłyneła to do śmiechu mi nie było.
Później starszy sie przeziebil a po tygodniu antybiotyku zrobiło sie zapalenie płuc i prawie 2 tyg w szpitalu spędził a że mały na cycu to mąż z nim siedział a ja im jedzenie dowozilam i miałam straszne wyrzuty sumienia że nie mogę z nim być :'( a jak już wyszedł to okazało sie że w tym szpitalu rotawirusa zlapal i znowu szpital ale na szczęście na dowóz tylko na kroplówkę bo nie był odwodniony.
Życzę Wam Wszystkim żeby ten rok był Szczęśliwy i nasze dzieciaki nie chorowały a z resztą sobie radę damy.

Marika greya zamówie bo u nas na wichurze tylko punkt biblioteczne,doworza z gminnej,ale gminna mamy fajna,non stop nowowsci sa,i pani która je zamawia lubi moje klimaty wiec mam co czytac;-) ale dzis jak bede zamowie jak maja niech przywiezie bo slyszalam ze fajne;-)

A Aga chciała :-):-):-)harego potera

Mizach tez mam yen w kropelkach,zapusc mowie ci.

Agniecha oby to było to;-)Kciuki;-)

A mnie sie w 1 piersi zrobil dzis taki nawal ze az grudy sie zaczely robic,ostatnio tyle tego mleka ze szok;-)

Aga a jakie badania masz zrobić?

Domka ja czasem też mam takie cyce jakby miały wybuchnąć. To jak mała częściej je a potem już tyle nie chce a pokarmu się naprodukuje więcej. Przystaw ja niech wyssie bo jeszcze ci się zastój zrobi.
Wasze dzieci też się za uszy ciągną podczas jedzenia? :-)

reklama
Moje dziecko spało dzis 21-8 i jak zasnęła w czasie karmienia tak spi nadal. Moze to jakaś narkolepsja?? ;) albo odsypia dwie ostatnie noce bo była marudna i późno chodziła spac. Dawno z takim spokojem nie jadłam śniadania :)
Jakis sezon na te katary. P jest przeziębiony i boje sie zeby małej nie zaraził.
Mizzah a próbowałaś maść majerankową pod noskiem posmarować?
Moja ciąga uszy, nos i trze oczy. Ostatnio tak sie uderzyła w głowę ze sie rozruszała aż P wbiegł do sypialni zapytać co ja jej robie.

Do góry