Asienka1616
Fanka BB :)
Garmelka zmienilam smoczek na wiekszy przeplyw z 1 na 2. W nocy wrocilam do 1 i jest lepiej zapewne nie nadazal lykac i przez to nie chcial jesc;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Katinka Bardzo ładnie a konczylas cos w kierunku projektowania? Czy to taka pasja niewyuczona? Mój znajomy też zajmował się ogrodami, problem w tym, że w Polsce ciężko o klientele. Przeważnie każdy sam sobie sadzi kwiatki. Co do nawilzania to mam ceramiczne dwa nawilżacze na kaloryferach plus pieluszke wilgotną. Niestety nie mam odpowietrzaczy bo spartolili mi okna. A na miske z wrzącą wodą to w życiu bym nie wpadła. Raczej myslalam ze to podniesie temperaturę . A tych elektrycznych nawilzaczy sie boję jakoś, wiele negatywnych opinii slyszalam.
Domka- ja pojechałam na zakupy z mężem i Iza. Jezusie jak płakała ... Wogole nie wiem o co jej chodziło bo ostatnio w galerii była wniebowzięta... U nas mega wichura. Ledwo z auta doszliśmy do wejścia.
Katinka- talentu nie marnuj!!! Idź w projektowanie ogrodów!! Piekne! Zwłaszcza ten klimatyczny stolik z krzesłami- buty wypełnione kwiatami i na dalszych zdjeciach piekne wrzosy, dodatki. Jak sobie kiedyś chatę postawie to Cie wynajmę
Katinka zdolna bestia jesteś!! Odezwę się na fejsie w sprawie twoich papeterii :-)
A kiedy chrzcicie? My 18go stycznia.
Katinka juz to mówiłam ale powtórzę zdolna z ciebie bestia
Mizzah nie tylko slub, dziecko itp weryfikuje znajomych. Kiedys awansowałam ze zwykłego szarego pracownika na kierownika i przenieśli mnie do biura. Spośród 400 osób akurat mnie. Straciłam dwie przyjaciolki z jedną od 4 roku życia się znałyśmy a z drugą mieszkałam itp. Obje miały zostać moimi podwładnymi bo im prace załatwiłam. To nawet nabuntowaly moją ekipę przeciwko mnie. Przykro mi było ale okazało sie ze zazdrość potrafi zniszczyć najlepsze przyjaźnie a te prawdziwe wytrzymają wszystko. Skoro nawet nie poinformował to poprostu olej go tak jak on ciebie.