Asienka1616
Fanka BB :)
Goska bo przestaje ssac i mimo kilku prob podania butelki wypluwa jezykiem, prezy sie i placze;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Katinka a przez Internet też sprzedajesz?
Ale produkujecie
Katinka - zdolniacha jesteś Bardziej siebie widzisz w papeterii czy np ogrodach?
Moja ma 3,5m-ca waży 5500g i mierzy 60cm. No ale ona jest prawie 1,5m-ca do tyłu :-( bo dopiero później zaczęła porządnie przybierać
któraś ostatnio pisała że jej włosy dziwnie odrazstają a ja zdałam sobie sprawę że ostatni raz goliłam się 3 tygodnie temu i faktycznie tam odrastają mi tylko pojedyncze włoski takie króciutkie a na nogach mam na dzień dzisiejszy takie jak zawsze dwa dni po goleniu
my też szczepimy się tymi darmowymi
Ja już jakieś dwa tyg temu wymieniam smoczek na ten 3+
Na początku mały nie mógł się przyzwyczaić, ale teraz już jest ok i pije dość ładnie.
I przewraca się z pleców na boczki,a z brzuszka czasem na plecy,ale zadko jeszcze.
Teraz najlepsza zabawka sa własne kolanka i stopki. Jak leży na pleckach to próbuje złapać za nogi,a jak się fajnie skupia przy tym.
Ale zabawkę jeszcze do rączki nie bierze,jak mu wcisne do rączki grzechotke to trzyma ale tylko przez chwilę i puszcza
Babina- to bardzo rożnie widac rozwijają sie dzieci, bo moja z kolei potrafi wziac sama zabawkę i trzymać a nie umie sie obracać. Dopiero ćwiczy przewracanie w brzucha na bok i wyszło jej 2 razy. Natomiast z pleców nie potrafi. Wygina głowę za siebie i ciągnie ale na tym koniec.
A co do ciuszków to my dół nosimy juz na 74... Moje jest mega dluuuuga. Pajace 62 to juz dawno poszły w odstawke- teraz tylko 68-74 . W pasie luźne spodenki ale na długość idealne. Wazy 5,6kg.
Sunovia- ja nie wymieniałam smoków i póki co nie planuje . Używam butelek antykolkowych drBrowns i w sumie nie wiem nawet czy tam jest większy rozmiar, nie wydaje mi sie.
Garmelka - kurcze, może masz rację oby! No tylko w takim razie jak się przekonać? Niby kładę mokra pieluche na kaloryferze plus na łóżeczku. Niestety za wiele to nie daje. Wietrze, ale i tak temp 23 :/
Katinka - a jakie witaminy bierzesz? Ja firmy Olimp "Vita-min mama".