Domka to super ze buzka dzisiaj lepiej. U nas kupa jest w dzien tylko albo przed spaniem, w nocy przestala robic kupke w 4 tygodniu. Niespodziwalam sie jednak ze az tyle nasika
Babina, super ze synio przyzwyczaja sie do rytualow. Mi sie wlasnie wydaje ze u nas byl taki ryk ostanio no odpuscilismy kapiel. Ona wieczorami tylko widzi L juz sie cieszy i czeka az ja wsadzi do wodu, tak to uwielbia. Z zasypianien w lozeczku u nas bedzie wiecej roboty bo Jula zawsze zasypia na cycu, moze kilka razy sie zdazylo ze zasnela bez, dlatego jest to dla mnie sukces ze byla jednak troszke przytomna jak ja wkladalam do lozeczka.
Ewelina, u nas zawsze jest zielona kupa, czasen nawet ze sluzem jak zjem cos nowego. Mowilam o tym doktorce i ona powiedziedziala ze to nic takiego jak sie pojawi raz na kilka dni.
Cyntia, dziekuje za ksiazke
Robimy nasz watek na forum ukrytym?
Garmelko, a co Ty tak cicho ostatnio? Czyzby zle dzialajaca aplikacja na forum zniecheca Cie do zagladania tutaj? Trzeba to w koncu zglosic, tylko gdzie?
Sunovia juz rozumiem co mialas na mysli piszac, ze bylo Ci dobrze jak starsza corka byla w swoim pokoju od poczatku. Az trudno uwierzyc, mimo tego ze mi dziwnie i smutno ze nie moge Juli poglaskac w nocy, to wysypiam sie bardziej. A jej stekanie przed pobudka slysze tak czy inaczej, wiec jest super.
Wlasnie lezy mi na brzuchu, uwielbiam to zwlaszcza jak ma napady smiechu przez sen