reklama
O kurcze, dziewczyny, trzymajcie sie zdrowo. Co za głupia pora roku, raz 15 stopni i słonko, raz ziab, i bądź tu zdrowy.
Z serii nocnych rozkmin: w czym śpią Wasze dzieci? U nas świetnie sprawdził sie rożek, ale chyba wlasnie nam z niego wyrosła. Następne w kolejce są chyba spiworki, ale czy nie będą za duze?
Z serii nocnych rozkmin: w czym śpią Wasze dzieci? U nas świetnie sprawdził sie rożek, ale chyba wlasnie nam z niego wyrosła. Następne w kolejce są chyba spiworki, ale czy nie będą za duze?
Mona - współczuje... U nas kilka dni temu sąsiedzi mieli jelitowke ale na szczescie do nas nie doszła ta zaraza
Mizah- mnie boli gardło od tygodnia- pije codziennie kilka herbat z miodem i cytryna plus rutinoscorbin ale Ty chyba karmisz?
Dicoflor - dziewczyny ile kropli dajecie na dobę ???
Mizah- mnie boli gardło od tygodnia- pije codziennie kilka herbat z miodem i cytryna plus rutinoscorbin ale Ty chyba karmisz?
Dicoflor - dziewczyny ile kropli dajecie na dobę ???
Mizzah
Fanka BB :)
Garmelka - nie ja karmie. Odciagam to co mam i wylewam. A mi już się chrzani ty karmisz kp czy mm? Dlugo już ten diclofor stosujesz?
Rjoanka - Pola śpi od urodzenia pod kocykiem. W reszcie tzn beciki lub rożki za bardzo się pociła.
Rjoanka - Pola śpi od urodzenia pod kocykiem. W reszcie tzn beciki lub rożki za bardzo się pociła.
mroczko218
Fanka BB :)
Mizzah domowy sposob ktory po 2 dniach Stawia na Nogi 4-5 zabkow czosnku 4 lyzke miodu wycisniety dół z 2 cytryn 2-3 lyzke stolowe wody cieplej wszystko mieszasz I przelewasz przez sito I pij jak najwiecej najlepiej na noc wygrzejesz sie I nieprzeszkadza w karmieniu piersia mnie ostatnio w tygodniu tamtym tez powoli rozkladalo 2 dni I jak reka odjal dodatkowo vit.c
Rjoanka - Filip spi na razie w rozku alepewnie juz nie dlugo bo zaczyna sie robic za duzy do niego. Potem bede pewnie kocykiem przykrywac.
Dziewczyny czy ktoras zauwazyla u swojego dziecka skok rozwojowy' bo moj Filip jest teraz w dzien bardzo rozdrazniony i prawie Wcale nie spi i szukam przyczyny.
Dziewczyny czy ktoras zauwazyla u swojego dziecka skok rozwojowy' bo moj Filip jest teraz w dzien bardzo rozdrazniony i prawie Wcale nie spi i szukam przyczyny.
reklama
Podziel się: