reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
O kurcze, dziewczyny, trzymajcie sie zdrowo. Co za głupia pora roku, raz 15 stopni i słonko, raz ziab, i bądź tu zdrowy.

Z serii nocnych rozkmin: w czym śpią Wasze dzieci? U nas świetnie sprawdził sie rożek, ale chyba wlasnie nam z niego wyrosła. Następne w kolejce są chyba spiworki, ale czy nie będą za duze?

Mona - współczuje... U nas kilka dni temu sąsiedzi mieli jelitowke ale na szczescie do nas nie doszła ta zaraza

Mizah- mnie boli gardło od tygodnia- pije codziennie kilka herbat z miodem i cytryna plus rutinoscorbin ale Ty chyba karmisz?

Dicoflor - dziewczyny ile kropli dajecie na dobę ???

Garmelka - nie ja karmie. Odciagam to co mam i wylewam. A mi już się chrzani ty karmisz kp czy mm? Dlugo już ten diclofor stosujesz?

Rjoanka - Pola śpi od urodzenia pod kocykiem. W reszcie tzn beciki lub rożki za bardzo się pociła.

Mizzah domowy sposob ktory po 2 dniach Stawia na Nogi 4-5 zabkow czosnku 4 lyzke miodu wycisniety dół z 2 cytryn 2-3 lyzke stolowe wody cieplej wszystko mieszasz I przelewasz przez sito I pij jak najwiecej najlepiej na noc wygrzejesz sie I nieprzeszkadza w karmieniu piersia mnie ostatnio w tygodniu tamtym tez powoli rozkladalo 2 dni I jak reka odjal dodatkowo vit.c

O 3 po ibuprofenie się u młodego wyciszylo zobaczymy jak będzie w dzień
Za to mała ładnie spala od 19.30 do północy później wstała o 3 i śpi do teraz;-)

U mnie też średnia noc.
Moja mala od początku śpi w spiworkach.

Kolejny dzień boli mnie brzuch. Wczoraj w ciągu dnia przeszło, a dziś od nowa. Czyżby @? Któraś z was już miała?

Rjoanka - Filip spi na razie w rozku alepewnie juz nie dlugo bo zaczyna sie robic za duzy do niego. Potem bede pewnie kocykiem przykrywac.
Dziewczyny czy ktoras zauwazyla u swojego dziecka skok rozwojowy' bo moj Filip jest teraz w dzien bardzo rozdrazniony i prawie Wcale nie spi i szukam przyczyny.

reklama
Moja też śpi w różku jakoś jej podszedł ;-)ale już wyrasta powoli:-(
Mamy taki śpiworek wtedy w niego będziemy ją opatulać

Do góry