reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Judy - doskonale Cie rozumie, ja spakowana, meza poganialam ze wszytskim bo przeciez "szyjka krotka - urodze wczesniej " a teraz siedze jak glupia... w tv u nas nic nie ma, poza tym nie wlaczamy za duzo ze wzgl na Tymka i tak bujam sie na pilce. Brzuch tez sie stawia, w nocy pare razy mocniej... hihhih chyba licze na CUD !!!! jutro piatek, mojemu najbardziej pasuje na porod :-D

Czopa wypatruje przy kazdej wizycie w wc.... ;-) dzisiaj chyba wezme cieplejsza kapiel niech sie rozluznia tam co chce :-p

Kotulica- nie starsz !!!! bo ja z 2 maluchow chyba pampersy sama zaczne nosic :-D

reklama
Gosiak czop miał koło 4 cm/1cm i był pół na pół czerwony i "mleczny", wyglądał jak rurka makaronowa

Cyntia ja już wolałabym, żeby mi wody odeszły, bo teraz nie wiem co dalej ;P nic mnie nie boli, kilka razy mnie w klementynkę zakuło i Kubulek się wierci :)

Kotulcia- dla mnie w chwili obecnej ogolenie nóg to tez luksus bo nie wszędzie sięgam i chodzę na wpół ogolona :)

Gosiak- ja tez poganialam swojego zeby wszystko było gotowe bo dzieci robią niespodzianki. Chciałam wolne od pracy bo było mi cieżko a teraz mi nudno. Babie nie dogodzisz ;)

Justine - no to jak podkriwony to niedlugo :-D teraz tylko wypatruj skurczy :-D

judy - o takkkkk a babie w ciazy to juz wogole :rofl2: ja tu paniki narobilam, a okaze sie ze angielski system nie wkladania raczek nigdzie bedzie skuteczniejszy od poslkiego badania :-p

Kotulcia - czopków póki co nie możemy, bo Adi ma rozdarta skórkę na samym odbycie od 2 tygodni. Dostaliśmy na to antybiotyk. Jutro mamy wizytę, bo ranka się powiększa w stronę środka.

Justine - mi czop odchodził od 37 tc, ale był bez krwi.

Espumisan nic chyba nie dał. W brzuchu bulgocze, a Adi ciągle niespokojny. Oj, ale pierdki nam idą :) Może pójdzie w końcu kupka i dokończę gotować obiad.

Dołączam do oczekujących :tak:

Garmelka: trzymam kciukasy

W szpitalu położne dawały córce esputicon w drugiej dobie życia. Lepiej dać, niż ma dzidzia cierpieć.

Justine - nie glupiutka tylko to wszystko nowe jest. Kochana jak bedziesz miala skurcz-skurcz to bedziesz wiedziala :tak: no i bede one w miare regularnie sie powtarzac i potegowac na sile. Na pewno swietnie je rozpoznasz :tak:

Gosiak- w danii tez rączek mi nikt nie wkładał ;) jedynie po brzuchu mierzą i macają . Moze za bardzo sie nakręciłam jak usłyszałam ze mała juz bardzo nisko i gotowa do wyjścia.

reklama
Do góry