reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Witajcie mamusie.mizzah sliczna Pola .gratulacje.
Ja od rana sie stresuje wizyta u lekarza. Dzis decydujacy dzien jak przyjdzie moje malenstwo na swiat. I zaczynam powoli panikowac :/ bo do terminu niecale 3 tyg.

reklama
Mizzah śliczna :-) gratulacje!

My idziemy do domku w końcu! Crp 6,6 ale pani dr powiedziała że idziemy. Ale jak zapytałam czy to normalne że ona tyle śpi i muszę ją budzić na karmienie. To powiedziała jak to się nie budzi? To ja was nie puszczę. To tłumacze jej ze ona taki śpioch i budzę ja co 2-3h bo mi piersi tak nabierają ze dłużej nie mogę. Ładnie przybiera a ja się już martwię. Wszystkie wyniki w normie. Kilka razy w ciągu doby ewidentnie się budzi i szuka cyca i płacze ale to nie jest jakieś regularne. Poprostu śpioch taki.

Pscolka ty pisałaś że wam tak młody spał. Powiedz mi mam się niepokoić?

Gratulacje nowtm mamusia:-) dzieciaczki sa sliczne!

Ja mialam koszmarna noc wcziraj od 21 mialam migrene, wymiotowalam co 20,30 minut do 4 rano! I do tego jeszcze biegunka. Glowa ruszac nie moglam:-(. Stas nie mogl spac ale co sie dziwic. Modlilam sie zeby nie chcialo mu sie wyskoczyc.
Co gorsza mam mega refluks:-( juz nie wiem co robic! Besio pusty w gardle pol kajzerki z rana i mam ochote ja zwymiotowac:-(

Syla - dzis beda wyniki badań (krew i posiew) ale profilaktycznie dostaje antybiotyk. Niestety za dlugo bylo bez wod :/ i crp nam sie podwyższył

Mizzah gratulacje, piękna dziewczynka, zdrówka dla Was obu, wracaj szybko do formy.

Marrika, nam położna na SR mówiła, że w pierwszych dniach dzieciaczki śpią więcej, bo odsypiają trudy porodu i żeby tylko pamiętać jak nie będą się same budziły żeby karmić nie rzadziej niż 8x na dobę, w tym co najmniej 2x w nocy.

reklama
Do góry