reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Wawka- mi tez *spam* bardzo pomogl - polecam :)

Enya - Tobie jeszcze nie gratulowalam... :) dopiero gapa cofnęłam sie do Twojego opisu... Ale przeżyłaś, podziwiam Cie!! Super ze wszystko dobrze sie skończyło- dużo zdrowia dla Was Gwiazdki:)

Mizah- co Tobą? Ktos cos wie? Czy moze znowu cos przegapiłam?

Madzia, Babina - cudownie, że już tulicie swoje skarby :*

Mam przeogromną prośbę. Czy któraś z Was mogłaby w temacie z listą rozpakowanych mam wypisać w komentarzu nicki mam, które urodziły od soboty? Szczegółów się dokopie :) Bardzo proszę!

Ciekawi mnie kiedy wchlona się szwy....

Karmię cycem, ale nie jest to takie proste. Boli, ale liczę, że sutki szybko się zahartuja.

Dziewczynki a ja tak z innej beczki teraz, ktory lepszy stanik do karmienia z fiszbinami czy bez? Nie wiem jakie kupic ? Moze któraś z rozpakowanych mamusiek ma juz jakiś sprawdzony :-)

reklama
Ja nie śpię już druga noc. Wczoraj skurcze,a dziś boli mnie ta rana z ccm. Ciekawe jak długo będę dochodzić do siebie. Małego mi wzięli żebym odpoczela ale jak tu odpocząć.

Gratulacje dla innych oznakowanych mam

Do góry