reklama
aga_sen
Zaciekawiona BB
motylek05
Fanka BB :)
A ja dziś znowu miałam plamienie wylecialo że mnie trochę jasno czerwonej krwi pojechałam do szpitala żeby sprawdzić czy wszystko w porządku... I niby tak ale lekarz jakiś był zmartwoiony że nic w pecherzyku niema i że jakiś mały ten pęcherzyk.... I teraz sama nie wiem co myśleć plamien już nie mam przynajmniej to dobre...
Ostatnia edycja:
Motylek nie martw się .... nie widział bo pewnie jest za wcześnie... będzie dobrze zobaczysz. Dostałaś jakieś leki?A ja dziś znowu miałam plamienie wylecialo że mnie trochę jasno czerwonej krwi pojechałam do szpitala żeby sprawdzić czy wszystko w porządku... I niby tak ale lekarz jakiś był zmartwoiony że nic w pecherzyku niema i że jakiś mały ten pęcherzyk.... I teraz sama nie wiem co myśleć plamien już nie mam przynajmniej to dobre...
Czesc Kobitki mialam dzisiaj ciezki dzien.Rano zaobserwowalam u siebie plamienie i wpadlam w panike bo z godziny na godzine bylo go wiecej.Pojechalam do kliniki tam mnie przebadali dokladnie i na szczescie okazalo sie ze jest wszystko w porzadku...oni nie znaja tutaj duphastonu ale przepisali mi jego odpowiednik mam go brac 3 razy dziennie.Uspokoilam sie dopiero jak zobaczylam moja Kruszynke na USG i posluchalam serduszka
reklama
Asiulka87Sosnowiec
Fanka BB :)
Motylek 3mam kciuki u mnie w 6 tygodniu GS 9.1 mm z tym ze u mnie niby owulacja była przesunięta i ze pęcherzyk jest mlodszy
Aschlee też miałam plamienia, staraj się dużo odpoczywac
Aschlee też miałam plamienia, staraj się dużo odpoczywac
Ostatnia edycja:
Podziel się: