reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

rjoanka - gratulacje dobrych wyników
DorotaD - cieszę się z twojej udanej wizyty i bijącego serduszka

Ja coś tam popakowałam, teraz leżę bo się zmachałam a wy kochane co tam porabiacie. Jakieś plany na wieczór? Buziolki

reklama
Moje plany na wieczór jak na załączonym obrazku :)

Załączniki

• 1392921235482.jpg
    1392921235482.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 48
A ja dziś znowu miałam plamienie :( wylecialo że mnie trochę jasno czerwonej krwi :( pojechałam do szpitala żeby sprawdzić czy wszystko w porządku... I niby tak ale lekarz jakiś był zmartwoiony że nic w pecherzyku niema i że jakiś mały ten pęcherzyk.... I teraz sama nie wiem co myśleć :( plamien już nie mam przynajmniej to dobre...

Ostatnia edycja:
Ehhh Motylku mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Tulę mocno. Głowa do góry.

Ja jutro się wizytuję. I coraz większego mam stracha :szok:

A ja dziś znowu miałam plamienie :( wylecialo że mnie trochę jasno czerwonej krwi :( pojechałam do szpitala żeby sprawdzić czy wszystko w porządku... I niby tak ale lekarz jakiś był zmartwoiony że nic w pecherzyku niema i że jakiś mały ten pęcherzyk.... I teraz sama nie wiem co myśleć :( plamien już nie mam przynajmniej to dobre...
Motylek nie martw się .... nie widział bo pewnie jest za wcześnie... będzie dobrze zobaczysz.:tak: Dostałaś jakieś leki?

na Usg mam napisane że pęcherzyk ciążowy 10mm - 5hbt ? jak u Was to wyglądało ?

bombelek tak biore duphaston 3 razy dziennie :)

Czesc Kobitki mialam dzisiaj ciezki dzien.Rano zaobserwowalam u siebie plamienie i wpadlam w panike bo z godziny na godzine bylo go wiecej.Pojechalam do kliniki tam mnie przebadali dokladnie i na szczescie okazalo sie ze jest wszystko w porzadku...oni nie znaja tutaj duphastonu ale przepisali mi jego odpowiednik mam go brac 3 razy dziennie.Uspokoilam sie dopiero jak zobaczylam moja Kruszynke na USG i posluchalam serduszka:tak:

reklama
Motylek 3mam kciuki u mnie w 6 tygodniu GS 9.1 mm z tym ze u mnie niby owulacja była przesunięta i ze pęcherzyk jest mlodszy

Aschlee też miałam plamienia, staraj się dużo odpoczywac

Ostatnia edycja:
Do góry