reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

rjoanka - gratulacje dobrych wyników
DorotaD - cieszę się z twojej udanej wizyty i bijącego serduszka

Ja coś tam popakowałam, teraz leżę bo się zmachałam a wy kochane co tam porabiacie. Jakieś plany na wieczór? Buziolki

reklama
Moje plany na wieczór jak na załączonym obrazku :)

Załączniki

• 1392921235482.jpg
    1392921235482.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 41
A ja dziś znowu miałam plamienie :( wylecialo że mnie trochę jasno czerwonej krwi :( pojechałam do szpitala żeby sprawdzić czy wszystko w porządku... I niby tak ale lekarz jakiś był zmartwoiony że nic w pecherzyku niema i że jakiś mały ten pęcherzyk.... I teraz sama nie wiem co myśleć :( plamien już nie mam przynajmniej to dobre...

Ostatnia edycja:
Ehhh Motylku mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Tulę mocno. Głowa do góry.

Ja jutro się wizytuję. I coraz większego mam stracha :szok:

A ja dziś znowu miałam plamienie :( wylecialo że mnie trochę jasno czerwonej krwi :( pojechałam do szpitala żeby sprawdzić czy wszystko w porządku... I niby tak ale lekarz jakiś był zmartwoiony że nic w pecherzyku niema i że jakiś mały ten pęcherzyk.... I teraz sama nie wiem co myśleć :( plamien już nie mam przynajmniej to dobre...
Motylek nie martw się .... nie widział bo pewnie jest za wcześnie... będzie dobrze zobaczysz.:tak: Dostałaś jakieś leki?

na Usg mam napisane że pęcherzyk ciążowy 10mm - 5hbt ? jak u Was to wyglądało ?

bombelek tak biore duphaston 3 razy dziennie :)

Czesc Kobitki mialam dzisiaj ciezki dzien.Rano zaobserwowalam u siebie plamienie i wpadlam w panike bo z godziny na godzine bylo go wiecej.Pojechalam do kliniki tam mnie przebadali dokladnie i na szczescie okazalo sie ze jest wszystko w porzadku...oni nie znaja tutaj duphastonu ale przepisali mi jego odpowiednik mam go brac 3 razy dziennie.Uspokoilam sie dopiero jak zobaczylam moja Kruszynke na USG i posluchalam serduszka:tak:

reklama
Motylek 3mam kciuki u mnie w 6 tygodniu GS 9.1 mm z tym ze u mnie niby owulacja była przesunięta i ze pęcherzyk jest mlodszy

Aschlee też miałam plamienia, staraj się dużo odpoczywac

Ostatnia edycja:
Do góry