reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Pscolka ja nie o szyjke sie martwie. W zeszlym roku w poniedzialek mialam kilka kropelek na wkladce. W czwartek szyjka super zamknieta a 18 h pozniej wody odeszly.

Nika - ogromniaste gratulacje !!!!

Babina - bol taki opasajacy powinien byc, brzuszek twardnieje, krzyz moze do tego dochodzic. Ciezko opisac a i szczere tak w 100 % nie pamiętam

Jak ja Wam zazdroszczę tych wizyt, ze wiecie na czym stoicie. A tak siedze jak na bombie zegarowej :/ dzis pare razybrzuch sie bolesnie stawial i tyle. Czasu mam, a czopa tez juz wypatruje

NIKA - gratuluje!!! Mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie, dużo zdrowia dla Ciebie i Maleństwa!!!!!!!

KOTULCIA - Ty gangsterko! To przez tego Gacka a nie "Wacka" akcja sie rozkręciła... Mowię Ci :) z mężem juz tyle harcowalas i nic... Trzymam kciuki! &

Garmelka przez twojego posta znów oplułam że śmiechu ekran telefonu! :-D:-D:-D nie wiadomo kto się bardziej przyczynił u Kotulci Gacek czy Wacek hahaha

wawka - dzisiaj mu wyszło 2900, ale to raczej niemożliwe, bo 2 tygodnie temu było 2100, a tamta doktor dokładniej badania robi:-D a przynajmniej chciałabym w to wierzyć:-D

gnagna - no w sumie ja też miałam długą i zamkniętą, a w niedługim czasie urodziłam:-D, ale jakoś jestem uspokojona po dzisiejszej wizycie:tak:.

marrika - nie no oficjalnie to musi być że mąż się przyczynił;-)

reklama
Marika- ale taka prawda, nie?:) No juz tyle co Kotulcia sie naskalala na swoim i nic a tu chłop idzie do roboty, wpada Gacek (robi robotę) i na drugi dzien Kotulcia juz na porodowce...

Ja wróciłam z urodzin bratowej - jezusie ale sie obżarłam !!! Polozyc sie nie moge bo mi wszystko podchodzi a zmęczona jestem bo od 6:30 na nogach...

Do góry