reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

ja właśnie nie mam zamiaru płynu do płukania w ogóle kupować bynajmniej na początku. Chcę kupić odplamiacz z loveli i chyba mleczko do prania do białego i koloru. Widziałam w biedronce, może się dzisiaj tam wybiore i zobacze czy jeszcze mają. Ja chyba będę prać w 40 stopniach bo sobie nie wyobrażam prać aż w 90! to chyba przesada. Też mam używane ciuszki ale to od koleżanek więc je normalnie wypiorę i wyprasuję i chyba starczy. Idę na obiadek na ten gulasz bo coś mi już w brzuszku burczy

reklama
To jak juz piszemy o remontach, to moje poddasze czeka do wrzesnia, mialo byc w sierpniu i lipa:no: Mam nadzieje ze sie wyrobimy, a jak nie to bedzie lezec odlogiem az do wiosny.

Pranie ubranek tak jak pisze Nnatalie jak na metkach, ale jesli juz to mysle ze 40 st najbezpieczniejsze.

Pannacota jak tak piszesz o tym wlamaniu to dla mnie takie deja vu. T mial moze 4 tygodnie jak sie do nas wlamali. Wiele nie wzieli (nie liczac laptopa, gdzie mialam wszystkie zdjecia z ciazy i pierwsze zdjecia T, ktorych juz pozniej nie odzyskalam) ale ten bajzel... i poczucie ze ktos grzebal w twoich prywatnych rzeczach... brrr. Czy policja nie patroluje teraz czesciej skoro byly juz wlamania?

A spagetti maialm wczoraj, a dzis leczo. Mniam

Rajani zdrowka:tak:

Ostatnia edycja:
Policja jeździ koło północy, a włamania są ok. 3. Najgorsze jest to, że włamują się do domów jak ludzie śpią i np. budzą się rano w obrobionej sypialni... Mam nadzieję, że to plotki... I że ich złapią...

paulinek ja zauwazylam ze na wiekszosciuzywac jest napisane wlasnie 40st wiec tez mam tak zamiar prac...

rajani zdrowia!

iguana30 witamy na forum :)
A dlaczego nie mozna plynu do plukania uzywac?? Ja mam dwie probki proszku jelp (akurat na dwa prania) wiec biale ciuszki wypiore w proszku, a do kolorowych mam pkyn do prania lovela:) prasowac jak pisalam nie mam zamiaru... mam nowe ciuszki i w sumie nie chce tez z tymi bakteriami popadac w jakas paranoje... mam nadzieje ze nikogo tym nie urazilam ale i tak dziecko bedzie miec stycznosc z bakteriami roznego rodzaju wiec wydaje mi sie ze samo pranie wystarczy:)

pannacota wspolczuje nerwow... ja kiedys mialam schizy jak bylam 2tyg sama w domu=/ mam nadzieje ze policja zlapie tych wlamywaczy i bedziesz mogla spac spokojnie:*

Pannacota u mnie też dziś spaghetti :-)
witaj Iguana :-)
nnantalie ja nie wiem właśnie czemu nie można płynu do płukania, ale na szkole rodzenia położna właśnie mówiła, żeby używać tylko proszku, wysuszyć i wyprasować. Ja chyba kupie Lovelę, ale raczej jestem za płynem do prania niż proszkiem.

ja tez jestem raczej za płynem.... i ja córce od poczatku w plynie do płukania prałam i było ok :)
wstawilam kompot z agrestu... spac mi sie strasznie chce....

Witaj Iguana....

rajani zdówka !!
Pannacota współczuje nerwów ;/
Nula smacznego :)

ja na obiad dla męża mam odsmazane młode ziemniaczki z jajkiem a sama zjem ostatniego gołąbka :p ooo własnie chhyba sobie odgrzeje teraz :D

reklama
Do góry