reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

reklama
Rajani kurcze niedobrze, zdrówka życzę!!!
osa ale słodziutkie kizi mizi maleństwo :)))
persefona gratuluje drugiego synka :D
nula gratulacje !!! no to pijemy ! (sok eh.....) :D
Dżaga, Paulinek dołączam do was nie spałam od 1:40 do co najmniej 5 :szok: i jestem tak skonana że ledwo żyje, musiałam małą kawkę wypić żeby nie paść na pysk ehh aż mała fika tylko nie wiem czy od kawy czy od kinder bueno :p

die rozumiem twoje wkurwienie bo mnie też wszystko drażni ale jak się dobrze czujesz tzn że wszystko w porządku :)))
kamcia to jeszcze dużo przed wami, aż przypomina mi się mój remont rok temu.... ale efekt na pewno będzie super, koniecznie się pochwal :))

pozdrawiam was i miłego dnia !!!

No nic zobaczymy co z kombinezonem..

Dżaga z dziećmi śpi się cudni. Moja akurat dziś do mnie przyszła.
Przykro mi z powodu zwolnienia ;/

Paulinek, Dzaga ja też USG za 2 tygodnie J

Die widzę, ze twoje śniadanko wczorajsze to takie jak moje niedzielne J. Co do łożyska ono się podniesie i proszę nie pisać tak brutalnie o nożu, bo ja już go raz przeszłam i nei wiem czy powtórki nie będzie.

Pannacota pożeczki, agrest mniammmm
Co do spania to dzisiejsza noc u mnie należała do tych dobrych. Całą przespałam i siku może tylko 3 razy było J. Co do włamań na osiedlu współczuje i niech cię omijają szerokim łukiem.

Żabcia bardzo dobre podejście do golenia.
Szkoła rodzenia w końcu bym musiała zadzwonić ehhhh
O tak brzucholek skacze już od jakiegoś czasu

Joanna_84 dokładnie to od 2, a o 3 kompa wzięłam do łóżka J

Kamcia a nie chciałabyś posiedzieć troszke na pupci? To ja myślałam, ze miałam zalatany dzień, ale przy tobie to nic J
Skurcze niestety nie należą do przyjemności, a już w ogóle te po których łydka boli cały dzień L

Anula u nas golenie z tego co wiem nie obowiązkowe, ale lewatywa chyba już nie. Jak lusterko się sprawdziło? Jak zakupy?

Joanna szybkiego remontu u mnie niestety się przeciągnął, ale niestety nie było innego wyjścia.

Natalii odpoczywaj, spij ile potrzeba i pogłaskaj bliźniaczki od cioci.

Rajani zdrówka.

Osa śliczny szczeniak

Persefona gratki. Imię śliczne u mnie niestety odpadło na samym początku .. Co do Krusu nie rozumiem czemu nie wypłacili!

Nula gratuluje obrony szkoda tylko, ze wymęczyli

Perle ja nie będę pytać

Karola niestety takie noce będą nas częściej nawiedzać.

Kamcia u mnie tylko dokończenie sufitu, kabelki już są ściana stoi no i okropieństwo czego mój nie lubi gładź ;-(, ale wiem, ze da rade i po skończeniu sypialni pokój małego już sienie mogę doczekać. Tam to będę szaleć.

Kochane jak nie śpicie to może na jakimś czacie w nocy się będziemy umawiać, bo tak samej w nocy nudno hehhehe

Ps J to uśmiech pisałam w wordzie i się tak przenosi. Połowę pokasowałam, ale na pewno gdzieś jeszcze jest.

Pss. Dla tych co chciały zobaczyć wklejam tu:

Ostatnia edycja:
Mój remont.. Kamcia nie jesteś sama :-)

P1210138.jpgsufit - kabelki już pociągnięte
P1210139.jpgmoja ściana z obrotowym telewizorkiem :-) mąż robi sam :-)

Załączniki

• P1210138.jpg
    P1210138.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 24
  • P1210139.jpg
    P1210139.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 29
deli cudną masz córeczkę :-) no śliczna!
deli, Kamcia mnie też czeka jeszcze remoncik sypialni. Czekam aż mąż znajdzie chwilke, bo na razie w pracy od 8-21 :-(
Idę dziś na kolejne zajęcia do szkoły rodzenia. Dziś będą IV fazy porodu - prowadzi położna.
Nie wiem co dziś na obiad zrobić... :baffled:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:)

Nula gratuluje tytułu Pani Magister!!

Die oj ja juz kiedys o tym pisałam... Tez mnie wkurzaja ciagle pytania jak sie czujesz i np S nie rozumie odpowiedzi "normalnie". Zawsze mówię ze jak będzie mnie coś boleć albo bede sie zle czuć to poinformuje ze coś jest nie tak a nie ciagle mnie pytają...do tego faktycznie to dotykanie brzucha bez pytania i glaskanie brzucha... Grrrrr od początku mnie to denerwuje i mam czasami ochotę powiedzieć ze maja spadać na drzewo.

Dzaga szkoda słów ma takie zachowanie- człowiek po zabiegu i ma zapierdzielac i robić cokolwiek. Niektórzy ludzie nie maja wyobraźni, a gdybyś dostała krwotoku zapewne uslyszalabys słowa ze to twoja wina no trzeba było uważać:/

Antiope ja po wosku tez mam mało włosów. Zawsze robiłam sobie sama bikini i pachy (bo nogi maszynka) i miałam naprawdę malutko po kilku razach. Ale zabieg laserowy to faktycznie jest zbawienie ;) ja ciagle marudze siostrze ze ma zrobić kurs na laserowa depilacje ale wiem ze to kosztowne ale jak przeniesie gabinet no to może sie za to wezmie ;) za to ja po porodzie mam zamiar skorzystać z makijażu pernamentnego i zrobić kreseczki na górnej powiece:)

Kamcia no to remont cała para:) ale spokojnie napewno zdarzycie z remontem zanim przyjdzie mała na świat ;) hehe ja tez juz sie nie mogę doczekać aż małe bedą biegać zeby malować im paznokcie i czesac włoski :)

Deli ale z was śliczne kobietki!!! A Twoja corcia wyglada jak aniołek:) brzuszek poglaskany :):):) u nas na szczęście tylko malowanie w domu. Ale czekam aż w nowym roku kupimy swoje mieszkanko i pójdziemy na swoje mieszkanko :) eh chciałabym juz teraz no ale cóż... Siła wyższa:/

Ja jeszcze w łóżku i chyba spedze w nim kolejny dzień :) dzis jedna panna uciska na coś i aż mi ma noge promienieje a druga panna szuka nogami moich żeber i jej to wychodzi. ze spaniem nie mam problemu, tak jak pisałam wczoraj wręcz przeciwnie.. Spać, spać i jeszcze raz spać...

Właśnie lewatywa- ostatnio słyszałam ze robią ka nawet przy cesarkach :| hmm ja nie mam zamiaru wyrażać na to zgody i koniec... Ogole sie z lusterkiem sama, ale o lewatywie nie ma mowy... Słyszałam od koleżanki położenej ze nie raz kobieta zrobiła kupę podczas porodu i dla strony medycznej to normalne ze takie przypadki sa... A ja mam to gdzieś bo dziecko dla mnie najważniejsze k poród a nie bede sie przejmować czy walne kupę podczas porodu...nie pierwsza nie ostatnia... Nie wiem jak to normal je wyglada przy cc no ale i tak nie mam ochoty na lewatywe

Natalii, Oskaa dziękuje

Natalii no to dziewczynki znalazły sobie zabawę.
Co do mieszkanka szybko zleci i będziesz na swoim. Przy dzieciach czas polem ucieka jeszcze szybciej.

Ja również w łóżku, pogoda jakaś dziwna i czuje się niezbyt. Moja energia dziś wyparowała.

nam mija rok od kiedy sie przeprowadzilismy :)
my bylysmy godzinke na dworzu, 40 min bujałam córke i juz nie miałam sił.. pozniej chwile połaziłysmy i wrocilysmy.. mloda ogladala bajki a ja wypucowałam prysznic i kibelek ;]
teraz odpoczynek i zaraz musze wstawic makaron na zupe i ok 13 zjemy zupke...

deli twoja córa na zdjęciach jest tak samo słodka jak na żywo :-) A z remontem to widzę, że jesteście daleko do przodu w porównaniu do nas :-p Mój też robi sam, a ja mu troszkę pomagam.

nnatalie leż ile się da, nikt ci tego nie zabroni :)

U nas jest okropny upał, nawet stwierdziłam, że nie ma sensu wybrać się na spacer do piekarki tylko szybciutko autem podjechałam :-p A na obiad dzisiaj gulasz, mięsko tak pachnie, że aż mi w brzuchu burczy ;-)

reklama
Kamcia u mnie tez dziś gulasz.
Dziękuje w imieniu córeczki :-)

Co do remontu byłby skończony gdyby nie pewne zdarzenie losowe, ze tak napiszę, by nie wnikać.
Mojemu troszkę też pomogłam, ale przy suficie niestety mi zabronił.

Do góry