No nic zobaczymy co z kombinezonem..
Dżaga z dziećmi śpi się cudni. Moja akurat dziś do mnie przyszła.
Przykro mi z powodu zwolnienia ;/
Paulinek, Dzaga ja też USG za 2 tygodnie J
Die widzę, ze twoje śniadanko wczorajsze to takie jak moje niedzielne J. Co do łożyska ono się podniesie i proszę nie pisać tak brutalnie o nożu, bo ja już go raz przeszłam i nei wiem czy powtórki nie będzie.
Pannacota pożeczki, agrest mniammmm
Co do spania to dzisiejsza noc u mnie należała do tych dobrych. Całą przespałam i siku może tylko 3 razy było J. Co do włamań na osiedlu współczuje i niech cię omijają szerokim łukiem.
Żabcia bardzo dobre podejście do golenia.
Szkoła rodzenia w końcu bym musiała zadzwonić ehhhh
O tak brzucholek skacze już od jakiegoś czasu
Joanna_84 dokładnie to od 2, a o 3 kompa wzięłam do łóżka J
Kamcia a nie chciałabyś posiedzieć troszke na pupci? To ja myślałam, ze miałam zalatany dzień, ale przy tobie to nic J
Skurcze niestety nie należą do przyjemności, a już w ogóle te po których łydka boli cały dzień L
Anula u nas golenie z tego co wiem nie obowiązkowe, ale lewatywa chyba już nie. Jak lusterko się sprawdziło? Jak zakupy?
Joanna szybkiego remontu u mnie niestety się przeciągnął, ale niestety nie było innego wyjścia.
Natalii odpoczywaj, spij ile potrzeba i pogłaskaj bliźniaczki od cioci.
Rajani zdrówka.
Osa śliczny szczeniak
Persefona gratki. Imię śliczne u mnie niestety odpadło na samym początku .. Co do Krusu nie rozumiem czemu nie wypłacili!
Nula gratuluje obrony szkoda tylko, ze wymęczyli
Perle ja nie będę pytać
Karola niestety takie noce będą nas częściej nawiedzać.
Kamcia u mnie tylko dokończenie sufitu, kabelki już są ściana stoi no i okropieństwo czego mój nie lubi gładź ;-(, ale wiem, ze da rade i po skończeniu sypialni pokój małego już sienie mogę doczekać. Tam to będę szaleć.
Kochane jak nie śpicie to może na jakimś czacie w nocy się będziemy umawiać, bo tak samej w nocy nudno hehhehe
Ps J to uśmiech pisałam w wordzie i się tak przenosi. Połowę pokasowałam, ale na pewno gdzieś jeszcze jest.
Pss. Dla tych co chciały zobaczyć wklejam tu: