reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
koriander jesli zajdzie teraz w ciaze to termin ma na pazdziernik :) ja ostatnia @ mialam 14.01 i termin z OM 21.10.12 a z tego co widze m-s miala @ 9.01 wiec sie pomylilas :)

Witam dziewczyny,
Czekam na oficjalny kącik dla bobasow Pazdziernikowych :) Juz powinny sie pojawiac pomalu chętne forumowiczki, ja wiem dopiero od soboty, ze jestem w ciazy i termin wychodzi 04.10.2013 ale chyba bedzie troche pozniej. A wiec...grupujmy sie ;))
Mam nadzieje, ze tym razem bedziemy mieli wiecej szczescia. Wierze, ze rok 2013 bedzie cudowny.

Witam,

ja od soboty podejrzewałam,że się udało,a od poniedziałku wiem już oficjalnie,że się udało :) wstępnie termin na 10.10.2013 :)

Mam nadzieję,że już niedługo nas przybędzie :)

Ostatnia edycja:
Witam:) jak wszystko pójdzie dobrze to w październiku zostaniemy rodzicami :) na razie tak po cichutko, bo jeszcze do mnie nie dociera, że się udało :) pewnie dopiero po usg uwierzę :) na razie jestem po weryfikacji beta HCG i wszystko wyglada pozytywnie.

Ja tez tak po cichutku, nie chce nawet do siebie dopuszczac za duzej radosci i zglebiam to w sobie ale moze tym razem bedzie dobrze. Az ciezko uwierzyc, no ale test nie klamie :) Najgorsze jest to ze ja na usg musze czekac az do polowy marca (angielski system) ale luty krotki to moze zleci :) Co bedzie to bedzie dziewczyny, teraz juz na malo co mamy wplyw...

reklama
Dziewczyny będzie dobrze :) cieszę się,że wreszcie pojawiają się jakieś mamusie w podobnej sytuacji do mnie,bo aż chciałoby się z kimś pogadać :)
Ja mam wizytę wyznaczoną od 3 tygodni na 6.02 więc idę ale będzie pewnie za szybko aby zobaczyć serduszko. Idę tez na nfz bo myślałam,że się nie uda zajść tak szybko i umówiłam się na zwykłe kontrolne badanie,ale skoro się udało to muszę się umówić do mojego gina prywatnie jakoś w okolicach walentynek :)

Do góry