reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Hej dziewczyny dzieki za kciuki i wsparcie:)

LEŻE LEŻE I JESZCZE RAZ LEŻE ale jestem zła bo ja zawsze samowystarczalna musze sie prosic o pomoc:sad: i jeszcze tesiówka mnie podkur... no wiecie o co chodzi ... papla piepszona musiala do Marka zadzwonic i zdac relacje ze "krwotoku" dostałam :szok:ja leze na ktg torebka na krzesle a mi tel. napierdziela bo M próbuje sie dodzwonic w koncu jak odpuścil i wzieli mnie na fotel to znowu naparza telefonem lekarz sie patrzy i do mnie z tekstem ze moze chche odebrac bo moze to cos waznego wiec mu mowie ze niech mnie bada a tel. niech sobie dzwoni a on do mnie ze go to rozprasza .. patrze na niego jak na głupka i pytam sie go a czym tu sie rozpraszac skoro gmera mi w pochwie wiec raczej nic takiego mi nie robi co by moglo go rozproszyc a on stoi i sie smieje głupek jakis... pózniej pan doktor kazał pilue zabrac mnie na usg bo oczywiście nie zabrałam z tego wszytkiego swojego ostatniego i sie okazuje ze mala podobno 2900 juz wazy ale przy te4j wadze jest +/- 500 g no i usg wskazuje 33 tydz.. wiec ja juz sama nie wiem jak to badziewie czytac tel. znowu naparza jak szalony se mysle ktoś dostanie opiernicz konkretny bo oczywiście cały czas nie mialam czasu go wyjąc z torebki i ani sprawdzic kto tak sie dobija ani wyciszyc dzwieku, w tym szpitalu wszyscy sie na mnie patrza jak na jekiegos kosmite bo ten tel. non stop dzwoni wiec w koncu jak wracałam z usg wyjełam go i w cholere wyłaczyłam na co piguła sie smieje do mnie ze ktoś tam zawału dostanie jak bedzie znowu prubował sie dodzwonic a tam cisza:D wiec jej mowie ze to tylko mąz a ona do mnie ze czy nie mogł ze mną przyjechac wiec jej mowie ze moj w Holandi sie dzi to sie zaczeła smiac ze teraz juz rozumie czemu sie tak dobija:-) znowu wróciłam do doktorka i sie go pytam co dalej bo mimo ze to moja 4 ciąza pierwszy raz mi sie zdarzylo krwawienie a on do mnie ze to czop i ze luteinka i sobie polezymy wiec sie na niego patrze i sie pytam czy mnie w szpitalu zostawia a on mowi ze nie widzi takiej potrzeby bo czop nie odszedł w całości tylko kawałeczek i ze narazie az takiego wielkiego zagrozenia porodem nie ma ale jak bede szalec po domu to mozemy sie spotkac na porodówce wiec sie troszke wystraszyłam i mu mowie ze tylko wc i łózeczko bedzie grane obiecuje sie nie ruszac tylko lezec i ze bede grzecznie słuchac jego poleceń po czym pozwolił wracac do domu wyszłam ze szpitala wracam do domu właczam tel a tam blisko 7-0 nieodebranych pol. od mojego i przychodzi wiadomosc ze 36 razy próbował sie dodzwonic wszytko w ciagu 3 godz. :szok: i znowu tel. wiec odbieram i mu mowie ze wszytko ok i ze wracam do domu i za godz. pogadamy na skypie po czym usłyszałm tylko ze moj wzioł sobie urlop bezpłatny i w niedziele bedzie juz w PL bo takie stresy to nie dla niego co bardzo mnie ucieszylo bo wreszcie bede mogła pozbyc sie teściowej i w 100% bede miala spokojną głowe ze to moj Mareczek zajmie sie mną jak należy. Tym bardziej ze zna moje upodobania moj smak i z checią i apetytem zjem jak cos ugotuje i przede wszytkim zrobi tak jak ja bede chciala a nie po swojemu:)

Powiem wam ze wczoraj wieczorem jak z nim rozmawialm to wydawało mi sie ze moj chlop plakał taki mial dziwny gos i pociagał nosem ale głupio mi bylo sie spytac ...

Odnośnie teściowej to jak wpadłam wczoraj do domu jak zaczełam na nią morde drzec to chyba cały blok mnie słyszał powiedzialam jej ze jest pier... plociuchem i paplą ze nie umie zamknąc mordy i trzymac jęzora za zembami i ze nie dziwie sie ze nikt z nia nie chce mieszkac bo kazdemu sie w życie wpier... Ale dzieki bogu w niedziele wyjeżdza bo wraca Marek a ja jej nie chce na oczy wiedziec po czym poszłam do salonu i pierdyknelam drzwiami ze malo z futryny nie wypadły... Wreszcie sobie ulzyłam :-D:biggrin2:

Dobra dziewczynki życze milego wekeendu ja ide spac bo przez to ciągle lezenie nic nie robie tylko praktycznie śpie i taka jakaś przytłumiona jestem.

reklama
Iguana no to się nieźle teściowej dostało. Dobrze, że Twój mąż już niedługo przyjedzie i sam się Tobą zajmie.

Hej dziewczyny! cichutko tu nadal

Dżaga widzę że remoncik pełną parą :D tak 3maj !
Antopie obcinanie i malowanie paznokci na stojąco powiem ci że dobrze mi idzie :D skórek to nawet nie ruszam, za dużo roboty, najgorzej dla mnie to pięty :/
karoola same dobre wiadomości u ciebie :)
Oskaa zdrówka !!!!
Iguana mam nadzieje że dotrwasz jak najdłużej, leż i odpoczywaj już nie dużo zostało lol ale się rozpisałaś, dobrze jednak czasem od męża nie odebrać chociaż współczuje mu tych nerwowych godzin :D najważniejsze że będzie przy tobie to i na pewno będziesz spokojniejsza :-D

ja dziś troszkę się nudzę, zostałam sama na weekend, chodzić nie mogę dłużej niż 15-20 min więc nigdzie specjalnie nie mogę iść bo od razu tak mnie krzyż napierdziela że płakać się chce :crazy: miały wpaść koleżanki ale coś nie dzwonią więc chyba spędzam wieczór sama z grocholką

Hej,
Ja bez laptopa bo się zepsuł, a z komórki trudno się pisze więc dlatego zamilknam.
U mnie ok. Alutka od wtorku w domu więc nadrabiamy zaleglosci. Ja czuje sie ok,ale marze już o październiku. Męczy mnie już ta ciąża.
Dzisiaj byliśmy nad jeziorem,fajnie było i nawet się opaliłam troszke.
Trzymajcie się Kochane w zdrowiu!!

dzien dobry i ja ;)
cos tu cisza ostatnio ... ale w sumie to wakacje jeszcze więc każda na wyjazdach ;) ah ... juz sie nie moge doczekac tego naszego października ... brzusio mi ciąży, marzy mi sie rowerek ... jeszcze troszkę ...
Iguana zobacz dzięki teściowej mężu wróci :pP hehe lez odpoczywaj - dużo juz nie zostało :)

Dzień dobry dziewczynki

A ja tam mój brzuszek lubię i wcale mi specjalnie nie przeszkadza. Wolałabym, żeby października jeszcze nie było, bo dopiero remont ruszył z kopyta i jeszcze nic nie jest gotowe na przyjście małego.

Witam w niedziele :)

wczoraj spędziliśmy jak na mnie bardziej aktywny dzień co poskutkowalo ze podbrzusze aż rwało... :/ takze poszla w ruch nospa .... mam chęć dziś wyciągnąć meza i młoda nad wisłe albo do Zalesia ;] podobno dziś ostatni dzień tak ładnej pogody :(

ogarnełam troche ubranka dla starszej odrzuciłam to co za małe... co do prania z rzeczy ktore juz dostałam wieksze od kuzynki na jesien ..... oczywiście czekam na kolejna dostawe ubranek od niej :p hihi

reklama
Hej mamuski:)

Ja szczęsliwa choc płaczliwa i nadal leże:) ale teraz to juz mi wszytko jedno :D M. przyjechal i jestem szczęsliwa 20:58 teściowa ma pociag więc tym bardziej szczęscie ode mnie bije praktycznie cały dzien przytulam sie do mojego męzula ale i płacze bo mam dzis straszny humor wszystko mnie wkurza i drazni nawet wygłupy moich dzieciaków chustawka nastrojów niesamowita:(

Dzaga to ty kochana z moich stron jesteś:)

Do góry