reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
szynszylka były blizniaki i akurat wypadło na moje pokolenie:) jakoś nigdy nie myślałam o tym ze bede akurat ja miec blizniaki bo mam jeszcze dwie starsze siostry;) ale wypadło na mnie;)

nnatalie04 - jeden strzał a dwa gole :) mam nadzieje że wszystkie dotrwamy do końca :)

ja dzisiaj zaczynam mysleć co z suknią slubną - miesiąc temy dokonałam rezerwacji w wypożyczalni, obym w 3 miesiącu ciąży jeszcze w nią się mieściła . . . ups ;)

E Szynszylka- zawsze mogą delikatnie poszerzyć- a 3 miesiac to raczej nie będzie róznicy :) gratulacje z okazji slubu przy okazji:)

die perle - dzieki za gratulacje :)

dziewczyny zastanawiam się w którym tygodniu od OM bedzie biło serduszko :) któraś miała juz ten zaszczyt ?? :)

U mnie w 5tyg5dni nie było widać nic. Tylko pęcherzyk 12mm, okropna czarna dziura. Dokładnie tydzień później było widać fasolkę z serduszkiem. Każda ciąża jest inna, rozwija się swoim tempem.

Ostatnia edycja:
to tez pewnie zalezy od ultrasonografu jaki posiada lekarz :) i pewnie indywidulanego rozwoju Malenstwa - bo wiadomo kazdy jest inny:)

reklama
heyy dziewczyny można sie podłączyć do odliczania ;-) hmm jakos z obliczeń wychodzi koncówka października 28.10.2013
Mam na imie Monika 27 latek i zobaczywszy 2 krechy dzisiaj postanowiłam sie dołączyć:)

limonka27 gratuluję i trzymam kciuki, żeby dzieciątko urodziło się wg twoich obliczeń bo to jest data moich urodzin:)

Jeśli chodzi o bicie serca to u mnie lekarz bardzo szybko zauważył - 5t5d i powiedział, że udało mi się bo to był najprawdopodobniej pierwszy dzień.

Ostatnia edycja:
Do góry