reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

lussia ja mojego starszego synka tez w lutym urodzilam tzn 1.02.2011
Martoocha gratuluje dziewczynki Super
U nas pogoda zmienna dzisiaj byla raz padalo ok poludnia a poznym popoludniem wyszlo slonko. Mam nadzieje ze szybko do nas wroci ladna pogoda

reklama
I bardzo dobrze robisz. Ja też się radzę ginekologa, gdy mam wątpliwości. Co więcej, magluję też położną. :) Mnie także polecił brać nospę, bo mnie czasem ciągnie. Wszystko rośnie.

Martocha - gratuluję dziewuchy !:)

A ja powoli szykuję się do spania.. słońce wyszło u nas dopiero przed 19, a cały dzień było bez słońca, lekka mżawka .. a teraz słyszę - chyba pierwszy raz od kiedy tu mieszkam, że u jednych z sąsiadów jest impreza, bo gra muzyka .. normalnie szok! Zawsze u nas głośno, a tu nagle u kogoś innego:)

Dobrej nocki dziewczyny:*

Witam jeszcze weekendowo. Nareszcie dzisiaj zaświeciło słońce...do wczoraj cały czas siedziałam w domu, bo ciągle lało...głowa mi pękała i błagałam o odrobinę słońca, aby lepiej się poczuć i przestać usypiać na stojąco.
Dzisiaj zrobiło się ciepło i nareszcie wyszliśmy z domu:)

Witam nowe mamusie i dużo zdrówka życzę.

martocha gratuluję dziewczynki:):):)

Ja mam wizytę w środę i już nie mogę się doczekać...siedzę jak na szpilkach, bo mam ogromną nadzieję poznać płeć na tej wizycie. W związku z tym, że mam już synka marzy mi się mała księżniczka:)
Ostatnio łapałam różne dołki...mimo, że Dziecia czuję już praktycznie codziennie to i tak martwiłam się, bo bzdura mi się, że brzuch przestał rosnąć (czemu przeczą spojrzenia i komentarze sąsiadów i osiedla). Dzisiaj na wagę wskoczyło mi równe 3 kg...tak więc chyba jednak rośnie to moje Dziecię i macica:)

Ostatnia edycja:
martOocha [FONT=&quot]bardzo się cieszę, że u Ciebie te bóle to tylko fałszywy alarm i wszystko w porządku. No i gratuluję córeczki![/FONT]

mart0ocha i ja się cieszę, że fałszywy alarm masz już za sobą i że tak pięknie teraz możesz cieszyć się spokojem i myślą o córeczce. Oj, też bym chciała powitać małą księżniczkę, jak Takhisis.....

A ja sobie siedzę w domu sama i zaraz zmiatam spać. M pojechał na zakupy, kolega wyciągnął go na ognisko - niech sobie marzną, jak im wola - mi na samą myśl zimno. Brrr.

Hej Dziewczynki,

ja tak szybko...zleciał dzień niewiadomo kiedy :)

Martocha: Gratuluję Dziewczynki :)
Takhsis: Fajnie Ci, że czujesz już Maleństwo...ja mimo, że 17 tydzień i 1 dzień, jeszcze nic nie czuję...może dlatego, że to pierwsza ciąża?

Muszę wreszcie wstawić ten suwaczek :)

Ale to jutro :)

Dobranoc, pa!

HEJKA poranna!!
dziewczyny nie martwic sie pogodą- u nas praktycznie od 5 dni jest pięknie- a to zawsze po jakimś czasie dociera nad polske! za niedługo będziecie mieć cudniastą pogode!!!!

Martoocha- aaaaaaaaaaaa jak ja Ci zazdroszcze że znasz już płeć!!!! gratulacje:D ja coś czuje ze długo nie poznam....:p ciesze sie że ciągnięcia okazały się naturalnym rozciąganiem macicy- ja sobie tez tak mysle ze po prpostu jedne sa iupke bardziej na to rozciaganie wyczulone a inne mniej :)

Ja chyba w przeciwienstwie do wiekszosci z WAS (tak mi sie przynajmniej zdaje) czekam na siurka:p bo córe już mam..ale wczoraj jak oglądłam kartony z ciuchami- to zdecydowanie więcej ochow i achów wydostało się ze mnie podczas przeglądania graderoby dla małej damy:)

Takhisis- ja od wczoraj chyba czuje takie "regularne" motyle w podbrzuszu....:D mam nadzieje ze teraz będą się już tylko nasilac:)

Joanna z czego robisz doktorat? pisałąs na bank- ale cos pokojazyc nie moge??

Wczoraj byłam z męzulkiem wieczorkiem na spacerku - na lodach i na cmentarzu. Mamy pod domem przepiękny cmentarz- wielki niesamowity- wstawie wam kiedys zdjecia bo takich cmentarzy w polsce nie ma- to w ogole nie wyglada jak cmentarz tylko jak ogród botaniczny!!! gdzieniegdzie z pomiedzy magnolii i rózaneczników wychylaja sie kamienne posągi aniołów...rosna potęrzne stare sosny, buki, dęby, platany, cmentarz jest bardzo zadbany pełno na nim kwiatów, krzewow kwitnących, teraz króluja magnolie, ale rózaneczniki- filodendrony i rododendrony już otwieraja swoje paki- za pare dni pól cmentarza będzie w ferii barw z tych wielkich pienych krzewów. Po alejkach biegaja rude wiewiórki, małe króliczki, na srodku jest wielkie jezioro po którym pływaja kaczki, gęsi, łyski i....żółwie!!! ptaki śpiewają no jest niesamowicie:) bylismy z aparatem cykalismy zdjecia- nawet ja sie zabralam- i kurcze spdoobalo mi sie:) moze zaczne wiecej z apaartaem pracowac:) w koncu kawał sprzętu w domu mamy a ja sie go nie tykam- a jak Groch na swiat przyjdzie to moze sama bede mu mogla "nieziemskie" foty probic!! :D

Milej niedzieli- i słoneczka!!!

reklama
Witam Was po mojej sporej nieobecności. Melduje że już jestem i mam nadzieje że powoli nadrobię (dość sporo tu sie wszystkeigo nazbierało:-)) . U mnie końcówka remontu została i najgorsze sprzatanie (aj aj bede musiała powolutku poogarniać ten cały bałagan bo krzyż mnie pobolewa) . Perle - ja też czekam na chłopaka :) ale zobaczymy 20 maja co Pan doktor powie. :) pędzę do szkoły. Buziaki miłego dnia

Do góry