HEJKA poranna!!
dziewczyny nie martwic sie pogodą- u nas praktycznie od 5 dni jest pięknie- a to zawsze po jakimś czasie dociera nad polske! za niedługo będziecie mieć cudniastą pogode!!!!
Martoocha- aaaaaaaaaaaa jak ja Ci zazdroszcze że znasz już płeć!!!! gratulacje
ja coś czuje ze długo nie poznam....
ciesze sie że ciągnięcia okazały się naturalnym rozciąganiem macicy- ja sobie tez tak mysle ze po prpostu jedne sa iupke bardziej na to rozciaganie wyczulone a inne mniej
Ja chyba w przeciwienstwie do wiekszosci z WAS (tak mi sie przynajmniej zdaje) czekam na siurka
bo córe już mam..ale wczoraj jak oglądłam kartony z ciuchami- to zdecydowanie więcej ochow i achów wydostało się ze mnie podczas przeglądania graderoby dla małej damy
Takhisis- ja od wczoraj chyba czuje takie "regularne" motyle w podbrzuszu....
mam nadzieje ze teraz będą się już tylko nasilac
Joanna z czego robisz doktorat? pisałąs na bank- ale cos pokojazyc nie moge??
Wczoraj byłam z męzulkiem wieczorkiem na spacerku - na lodach i na cmentarzu. Mamy pod domem przepiękny cmentarz- wielki niesamowity- wstawie wam kiedys zdjecia bo takich cmentarzy w polsce nie ma- to w ogole nie wyglada jak cmentarz tylko jak ogród botaniczny!!! gdzieniegdzie z pomiedzy magnolii i rózaneczników wychylaja sie kamienne posągi aniołów...rosna potęrzne stare sosny, buki, dęby, platany, cmentarz jest bardzo zadbany pełno na nim kwiatów, krzewow kwitnących, teraz króluja magnolie, ale rózaneczniki- filodendrony i rododendrony już otwieraja swoje paki- za pare dni pól cmentarza będzie w ferii barw z tych wielkich pienych krzewów. Po alejkach biegaja rude wiewiórki, małe króliczki, na srodku jest wielkie jezioro po którym pływaja kaczki, gęsi, łyski i....żółwie!!! ptaki śpiewają no jest niesamowicie
bylismy z aparatem cykalismy zdjecia- nawet ja sie zabralam- i kurcze spdoobalo mi sie
moze zaczne wiecej z apaartaem pracowac
w koncu kawał sprzętu w domu mamy a ja sie go nie tykam- a jak Groch na swiat przyjdzie to moze sama bede mu mogla "nieziemskie" foty probic!!
Milej niedzieli- i słoneczka!!!