reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Vilandra, kiedyś mdłości na pewno przejdą, ale czy Bejbik da potem pisać ten doktorat. :-D Kolejne podejście do pisania pracy i... hop! Wskoczyła mi na kolana kotka Stella. :-) Zaczęła mruczeć Okruszkowi bajki.

reklama
dziewczyny u mnie libido zerowe, moze przez to spojenie nawet nie chce o seksie myslec:zawstydzona/y: a i gin kazl sie wstrzymac z powodu plamien:-(. wiec nawet nie dopuszczam do siebie mysli, ze cos takiego istnieje, zeby nie nabrac ochoty;-)

joanna mi mdlosci przeszly niedawno, ale sa niestety dziewczyny, ktore maja ja cala ciaze mam nadzieje, ze ty do nich nalezec nie bedziesz:tak:

ja wstalam z lozka, przeciez nie bede lezala caly dzien, odkurzylam i znowu musialam sie polozyc tak cholernie ciagnie:wściekła/y:. na szczescie dzieciaki na dworze i mam chwile wytchnienia. slonce czasmi blyska, ale bez rewelacji

zaczynam szukac hamaka, tylko przy pogodzie, ktora wlasnie jest to chyba musze znalezc wersje domowa:baffled:

Hej!
U mnie ponoć dziś ładnie na dworze ale ja nawet nie wiem bo nie wychodzę ze swojego pokoju... Dołka ciąg dalszy, do S prawie sie nie odzywam bo nie mam nawet na to ochoty... Ehh lipa..
nie marudze już wam bo nie chce psuć weekendu..
buziaki;*

Hej dziewczynki, wróciłam. Byłoby bardzo fajnie, gdyby nie ta pogoda. No ale grilla jakimś cudem udało się zrobić.
A dziś dla odmiany boli mnie głowa. Chyba zaraz się położę, żeby przespać ten ból i zimno.

die_perle gratulacje dla koleżanki.

Deli ale się cieszę z zamkniętego. Zaraz tam zajrzę.

żabcia zazdroszczę słonecznej pogody.

nnatalie gratuluję 18 tygodnia!

Nati kochana na suwaczku juz 18 tydzien ucho do gory :* ja tez mialam ostatnio row mariacki ale jest ciut lepiej ale doskonale wiem co czujesz i Ty tez to wiesz. Wlacz sobie jakis film a potem drzemka. Ja zrobilam obiad i teraz leze. Film obejrze. A na noc do pracy wiec wieczorkiem napisze jak dalej sytuacja wyglada.

WITAM sie pospiesznie- witam nowe:)

my dzis mielismy gosci, wypad na miasto zaowocowal zakupieniem 3 par butow dla Mlodej:p obiadem w pizza hut...a szwagierak miala przywiezc 2 pudla z ubraniami...a przywiozla 8....plus zabawki edukacyjne kosz mojzesza...i mam pol piwnicy zastawionej *******ami dla dziecka - szok...przejzdalam dwa pudla i mam dosc tyle tefo jest ze na raty bede ogladac:p
Groch dzis troszke tanczy i to napewno ON(a) a nie jakies tam gazy czy jelita!!
U nas piekna pogoda - mam nadzieje ze na dniach zawita i do POLSZY!!! MILEGO ŁIKENDU:)p

Hey dziewczyny-ja bardzo krótko i tylko o sobie-przepraszam..
jestem wykończona emocjami i chyba zaraz idę spać..
Otóż jak wiecie miałam od 3 dni nieprzyjemne akcje z brzuszkiem..tak jak do tej pory czułam tylko ciągnięcie po bokach jak kichałam to po majówkowym sprzątaniu zaczęło bez ustanku coś kłuć i ciągnąć.
Bardzo martwiły mnie te bóle brzucha, kłucia i ciągnięcia więc pojechałam dzis do mojego ginka na IP.
Wystraszona byłam bardzo..mimo że doppler dodawał otuchy przez te dni..
Okazało się że wszystko ok..PHEW!- dzidzia rośnie i więcej waży. Dlatego wszystko się mocniej naciąga.. Cieszę się że zdecydowałam się pojechać bo bardzo się martwiłam..nawet w dole brzucha ciągnęło i drętwiało..
Oczywiście jak tylko wyszłam z gabinetu wszystko minęło i teraz to zupełnie nic nie boli. Lekarz mówił że zawsze trzeba sprawdzić mocne bóle po środku brzuszka a cała reszta to standard i prawidłowość.
A! no i na 99% będzie DZIEWUCHA! Mój Ginek powiedział,że nawet 10 zł by nie postawił na chłopaka
p.gif
.
Mała fikała koziołki i długo nie chciała pokazać co tam ma
wink2.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny..trochę krępowałam się dzwonić do ginka- bo nie chciałam wyjść na panikarę..ale już postanowiłam od początku też ciąży że jak tylko coś mnie martwi SRU do gina. Niech sobie myśli co chce..'it is better to be safe than sorry'. No i przynajmniej weekend będę miała udany..a tak bym się martwiła..
Ginek mówi żeby nie bać się brać nospy jak wszystko ciągnie- ona w ogóle nie szkodzi a wręcz pomaga..oczywiście nie można przesadzać w dawkami..

Do góry