reklama
Oxiczka
Zaciekawiona BB
Ja mysle ze podfora tworzy administrator ale tez sie na tym nie znam...
Ja dostalam dzis potwierdzenie pozytywnego wyniku z badania moczu wiec sie ciesze maz spytal czy w koncu uwierze ale ja dalej taka niedowierzajaca
Ja dostalam dzis potwierdzenie pozytywnego wyniku z badania moczu wiec sie ciesze maz spytal czy w koncu uwierze ale ja dalej taka niedowierzajaca
Oxiczka gratulacje
Anna cieszę się,że masz suwaczek. Ja jestem ciekawa jaki termin u mnie wyjdzie po usg
Jestem ciekawa kiedy mnie dopadną mocniejsze mdłości,bo teraz raz po raz mi niedobrze
ja znalazłam jeszcze jeden test paseczkowy i zrobiłam na szczęście II krechy
Anna cieszę się,że masz suwaczek. Ja jestem ciekawa jaki termin u mnie wyjdzie po usg
Jestem ciekawa kiedy mnie dopadną mocniejsze mdłości,bo teraz raz po raz mi niedobrze
ja znalazłam jeszcze jeden test paseczkowy i zrobiłam na szczęście II krechy
IzaVarsovie
Fanka BB :)
hej dziewczyny, jestem z sierpniowek i jestem w szoku ze juz pazdziernikowe dzidzie wija gniazdka ^^ szybko czas leci
uwazajcie na siebie, dbajcie i chuchajcie - ciaza to nie choroba, ale tez nie wolno byc zbyt frywolnym (teraz to juz wiem heh)
i forum napewno juz niedlugo zalozy wam moderator
:*
uwazajcie na siebie, dbajcie i chuchajcie - ciaza to nie choroba, ale tez nie wolno byc zbyt frywolnym (teraz to juz wiem heh)
i forum napewno juz niedlugo zalozy wam moderator
:*
reklama
Lusia ale Ci zazdroszczę, że mogłaś zrobić sobie test... ja nie mam tu możliwości kupienia a chciałabym sprawdzić czy wszystko gra. Zreszta chciałabym mieć też jakaś pamiątkę, a taki pozytywny test to fajna pamiątka może jak wrócę do domu to sobie jeszcze kupię i zrobię.