Witam!!! My po weekendzie u moich rodziców. Ach jak przyjemnie było, pogoda super, dziewczyny cały dzień na dworze, malutka szczęśliwa na maxa bo kręciło się koło niej dużo ludzi, a ona lubi towarzystwo :-) A od wczoraj katar i kaszel :-( nie idę na razie do lekarza, bo uważam że katar to nic groźnego, ale pewnie jak kaszel się nasili to pójdę żeby ją osłuchali.
Pamiętacie że dziś nasze święto? bardzo piękne i ważne, a więc wszystkiego co najlepsze dla wszystkich Mamusiek!! ja z rana dostałam prezent od dziewczyn, starsza o to zadbała :-)
U nas z zjedzeniem ok, ale nie za bardzo idą jej słoiczki, które mają kawałki do gryzienia, pluje i się wkurza, ale pewnie i do tego się kiedyś przekona :-)
marysiaK witaj wśród nas!!! ja wprawdzie urodziłam w listopadzie, ale termin miałam na październik dlatego tu jestem :-) u nas jeszcze niedawno był też problem z piciem, a gorąco bardzo było i trochę się tym martwiłam, próbowałam butelkę ze smoczkiem, niekapka, wodę, herbatkę aż wreszcie załapała wodę z dodatkiem soczku jabłkowego. Wolałabym żeby piła z niekapka ale tym to się bawi :-) teraz pije już herbatkę koperkową no i wodę powoli, bo na tym najbardziej mi zależało. Życzę wytrwałości, wreszcie załapie!! my mamy chicco
multiway evo
WÓZEK SPACEROWY MULTIWAY EVO CHICCO SANKI ŚPIWOREK (4261966620) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ten czerwony. Mieliśmy go przy pierwszej córce, tzn chicco multiway, bo ten multiway evo to nowszy model, sprawdził się w 100% ale tak już był dobity że kupiliśmy nowy. Właśnie u tego sprzedawcy bo gratis sanki dodaje, no i okrycie na nóżki, o którym nie napisał w aukcji.