szatsa
Aktywna w BB
Witajcie Dziewczeta.
My spowrotem u Uk. Nie powiem zeby mnie to uszczesliwilo :-(
Ja czwartek mamy konsultacje z chirurgiem dzieciecym.
Daniel ladnie przeszedl na normalne mleko, kupy codziennie, dziecko szczesliwe.
Skore nawilzamy Emolium kilka razy dziennie. Jest poprawa.
Do tego po powrocie dowiedzialam sie ze wspollokatorzy sie wyprowadzaja wiec czeka mnie mega wydatek w postaci pralki, garow i takie tam. Dobrze ze lodowka nasza :-)
Z jednej strony ciesze sie a z drugiej to moment sobie wybrali niekorzystny. W lipcu znowu lecimy do Polski tym razem na miesiac i robimy chrzciny wiec tez wydatek. Planowalam jechac z malym nad morze i chyba pojedziemy ale tylko na kilka dni w takim wypadku.
Jak sie nie dzieje to nic, ale jak juz zacznie to z kazdej strony.
Musze jechac do pracy i spytac czy przyjma mnie na pol etatu. Jak sie nie zgodza musze zrezygnowac z pracy bo nie mam z kim zostawic malego przez caly dzien.
Daniel zaczal raczkowac w Polsce, a teraz zaczal siedziec :-) Do tego 10 kilowy wiercipieta z niego okrutny.
Spadam bo sie Daniel obudzil :-)
My spowrotem u Uk. Nie powiem zeby mnie to uszczesliwilo :-(
Ja czwartek mamy konsultacje z chirurgiem dzieciecym.
Daniel ladnie przeszedl na normalne mleko, kupy codziennie, dziecko szczesliwe.
Skore nawilzamy Emolium kilka razy dziennie. Jest poprawa.
Do tego po powrocie dowiedzialam sie ze wspollokatorzy sie wyprowadzaja wiec czeka mnie mega wydatek w postaci pralki, garow i takie tam. Dobrze ze lodowka nasza :-)
Z jednej strony ciesze sie a z drugiej to moment sobie wybrali niekorzystny. W lipcu znowu lecimy do Polski tym razem na miesiac i robimy chrzciny wiec tez wydatek. Planowalam jechac z malym nad morze i chyba pojedziemy ale tylko na kilka dni w takim wypadku.
Jak sie nie dzieje to nic, ale jak juz zacznie to z kazdej strony.
Musze jechac do pracy i spytac czy przyjma mnie na pol etatu. Jak sie nie zgodza musze zrezygnowac z pracy bo nie mam z kim zostawic malego przez caly dzien.
Daniel zaczal raczkowac w Polsce, a teraz zaczal siedziec :-) Do tego 10 kilowy wiercipieta z niego okrutny.
Spadam bo sie Daniel obudzil :-)