reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Ależ jestem zła dziś na siebie. Moja pamięć w ciąży jest strasznie zawodna. Włączyłam farelkę w łazience na chwilę, bo chciałam coś podsuszyć i zapomniałam żeby wyłączyć i tak się grzało kilka godzin. Aż boję się najbliższego rachunku za prąd :-(

reklama
aniula ja już 2 razy zostawiłam torebkę, dobrze że u rodziców, a nie np. w sklepie... a wczoraj zapomniałam że kończy się pranie i kisiło się chyba jeszcze godzinę w pralce :errr:

Hej dziewczyny :-(

Chciałabym sie cieszyc razem z wami z okazji narodzin dzieciaczków ale nie umiem:zawstydzona/y: dopadła mnie depresja w poniedziałek szoruje do lekarza potwierdzić bądz zaprzeczyc bo to co ostatnimi czasy sie ze mną dzieje to jakaś masakra ... płacze, śmieje sie , krzycze bluzgam rzucam różnymi przedmiotami ...

Z testu który znalazłam w necie wynika ze mam depresje poporodową....

Gratuluje Iwonka synusia.

Iwona super gratuluje! doroodny synek, czekamy na foto :D
Iguana no mam nadzieje że to jednak nie depresja :/ 3maj się !!!

zapomniałam dodać że dziś byłam nieźle zakręcona przy sprzątaniu, najpierw spadł mi kwiatek w doniczce z komody, rozsypała się ziemia i liście połamały, a potem wylałam pół płynu do szyb na łóżko, teraz fajnie pachnie :/ mam nadzieje że jak wyschnie to przestanie a jak nie to jakoś będę musiała je wyprać :no:

Właśnie wróciliśmy z D ze szpitala, bo byliśmy u mojej położnej. Strasznie się cieszę, bo wychodzi na to, że coś posuwa się do przodu. W czwartek na wizycie u mojej gin nie działo się nic; mały był wysoko, a szyjka długa i żadnego rozwarcia, tylko szyjka lekko miękka. Dziś położna wybadała, że mały jest lekko przyparty (czyli zaczyna się wstawiać), szyjka całkiem miękka i skrócona do 1,5 cm i 1 cm rozwarcia. :-)

Czesc kobitki za pierwsza nocka ale tylko na wpol przespana....zdjecie mlodego wstawie jak wroce do.domku bo z telefonu raczej nie potrafie. Carla gdzie sie ukrywasz??? Powodzenia i bez smutnych mysli wszystko musi byc dobrze. A zmienne nastroje zwastuja pewnie porod.....ale sie namadrzylam. Caluski

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc ja tylko na chwile z tel pisze doniesc,ze 18.20:2013 o 10.20 urodzil sie moj synek Jasio,porodd sn,maly wazy 4200g i ma 59cm, omeczylam sie strasznie ale warto bylo:) Mlody jest sliczny i wyglada jak paczek w masle:) jak nic sie nie zmieni jutro wracamy do domuu:)

Do góry