czesc laski.
Co do zaparc to Elfit, wspołczuje. Mam nadzieje, ze wyjdziecie z tego szybko.
U nas ogolnie kupa dosc nieregularnie, bo ostatnio potrafi nie zrobic nic, a pozniej nastepnego dnia lecą 4
Eveline, dobrze ze udalo sie uratowac macice. Trzymam kciuki, zebys poczula sie lepiej psychicznie.
Herbata, mam nadzieje, ze Mloda tez troche Ci odpuscila
Jagmar - super, ze odpoczniesz
Ja ostatnio latam jak szalona, ciagle sie czegos ucze. Mialam teraz ekspresową rekrutacje, przeszlam do 2 etapu, na ktorym bylo 5 kandydatow. Niestety koniec końcow odpadłam. Ileż jeszcze bedzie trwalo to moje bezrobocie wrrrr
I od przyszlego tygodnia zaczynam w koncu jazdy. Mam nadzieje, ze sie nie zabije:-) a w piątek chce iśc teorie zdawać wewnętrzną.
Co do mleka to mialam na mysli picie z kubka 360 stopni. Kuba z tego kubka pije tylko wode i zastanawiam sie czy nie powinnam dawac mu w takiej samej tez mleka...Z zebami zatrzymalismy sie na 7 - tak juz od 2mc mniej wiecej. No i Kuba nie chodzi, ale biega ;-)
Ogolnie wszystko u nas ok, chociaz moje morale jakoś podupadły ostatnio. Chyba przez brak roboty.
Kasiadz, a Ty jak sie czujesz? I jak to jest z tyciem w drugiej ciaży? Bardziej sie tyje czy mniej?