reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Czesc Mamusie :-)
Widze ze jestem dzisiaj pierwsza na forum ;-)
Wczoraj nie moglam byc na necie po poludniu bo moj wrocil z pracy i on uzywal neta cale popoludnie...(Mamy neta z USB).
Maz wrocil wczoraj z pracy, kupil jedzenie na wynos i zamknal sie w salonie na caly wieczor bez zadnego slowa...
On nie zamierza sie zmienic...a ja juz nie zamierzam zostac z nim dluzej!
Nawet sie nie zainteresowal jak poszla wizyta u poloznej wczoraj...a dobrze wiedzial ze mialam spotkanie:-(
W kazdym razie...staram sie nie zalamywac i myslec tylko o mojej malutkiej ksiezniczce :-D

P.S. Czy Wy tez tak dlugo spicie ?:-D

reklama
Bozena to "tak dlugo spicie" - to zart? :-D Bo ja spie bardzo malo...
Ja juz w pracy przed komputerkiem :)
Wczoraj w nocy pobudka co pol godziny - tak mnie biodra bola... pod koniec ciazy bede chyba spac 4 godziny max, jedyne co w tym dobre ze juz sie przyzwyczailam i teraz zamiast 9 godzin snu 6-7 mi wystarcza do funkcjonowania :)

Dzien Dobry,
Wasze maluchy tez tak szaleja po glukozie ?
Ja mam wrazenie ze moja jakby speeda dostala!Czuje ja prawie przez caly czas.
Musze jakis obiad wykombinowac z resztek w lodowce.Nie mam auta dlatego nie mam jak na zakupy.A wczoraj o tym zapomnialam!
Bozena ja bym chetnie spala duzo ,ale nie moge bo sie budze .Chce mi sie siusiu ,bola biodra itd itp
No i dobrze ze dotarlo do ciebie ,ze jednostronne uczucie nie wystarcza ,zeby z kims zyc.Masz zamiar sie wyprowadzic?

W sobote ide sie spotkac z rodzicami...pogadac o tej calej sytuacji...a potem to juz starac sie o mieszkanie dla samotnych matek...
Wczoraj wyszlam sobie na samotny spacer do parku i duzo rzeczy przemyslalam :-(

Bierzesz glukoze?

Cześć
Ojjj ja też bym sobie chętnie pospała. Niestety córa budzi się ok 8 i ja automatycznie też mam pobudkę + jedną nocną na przytulenie albo podanie mleka wrrrr... dzisiaj o 4 grrrrr.....

Zgaga mnie dopadła a najgorsze, że zrobiłam sobie pyszny placek i nie mogę go jeść.

Werka co za ździra z tej babki. To mia pecha ten Twój chłop

Witam,

A ja to też jakoś żeby przespać cała noc bez pobudki mhhhh marze o tym jak nie siku to cos boli i tak w kolo zawsze nad ranem udaje mi się trochę przysnąc bardziej a dzis jeszcze rano była mega burza i deszcz a teraz wyszło sloneczko.

Na dziś nie mam żadnych planów autko sprzedalismy moje wiec jestem trochę uziemiona :tak: wiec jak zwykle w domku cos sobie pomajstruje no i BB ;-)

karolina- moja po glukozie to tak szalala ze myślalam ze wyskoczy mi z brzucha :-D

W sobote ide sie spotkac z rodzicami...pogadac o tej calej sytuacji...a potem to juz starac sie o mieszkanie dla samotnych matek...
Wczoraj wyszlam sobie na samotny spacer do parku i duzo rzeczy przemyslalam :-(

Bierzesz glukoze?

Bozena to jest jednorazowe badania - sprawdza czy ktos ma cukrzyce. W UK go nie robia, wiec nie karza ci pic glukozy - tu cukier sprawdzaja z krwi i moczu. U mnie w 28 tygodniu, ale w roznych rejonach jest inaczej.

reklama
Do góry