reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Werka-ja zaraz będę potrzebować podnośnik hydrauliczny do podniesienia biustu.A mój staty się cieeeeesssszzzzzzyyyy.
Malutka- rozwaliłaś mnie tymi ikonkami nie ma co-najlepsza to ta z owieczką.:szok:
Nooo mi też się podoba
Nie piszcie o piersiach bo w kompleksy popadnę :-D Ja mam 75C :zawstydzona/y: przed ciążą 75B

Ostatnia edycja:
reklama
No rozumiem, ze latwiej jest jak sie duzo pisze, ale np nie mam czasu... Studia, praca do pisania, w domu maz, do mamy jezdzic pomoc, z tesciami... Dzis jak mam wiecej czasu to co nie wejde juz 10 stron i nie nadazam;-)
No a tez mam dziwne wrazenie, ze jak pisze to sama do siebie...:-(
No nie wiem teraz wakacje, wiec moze sprobuje, moze sie uda...

W kazdym razie dzis jeszcze musze ogarnac dom dookola, kuchnie, a pies mi bajzel w pokoju urzadzil:szok:
Wiec poki co dobranoc :-)

No rozumiem, ze latwiej jest jak sie duzo pisze, ale np nie mam czasu... Studia, praca do pisania, w domu maz, do mamy jezdzic pomoc, z tesciami... Dzis jak mam wiecej czasu to co nie wejde juz 10 stron i nie nadazam;-)
No a tez mam dziwne wrazenie, ze jak pisze to sama do siebie...:-(
No nie wiem teraz wakacje, wiec moze sprobuje, moze sie uda...

W kazdym razie dzis jeszcze musze ogarnac dom dookola, kuchnie, a pies mi bajzel w pokoju urzadzil:szok:
Wiec poki co dobranoc :-)
Dobranoc i nie szalej tak, kobieto w ciąży jesteś !! :szok::-D

boszzz ale naskrobałyście, nie wiem czy spamiętałam ;-)

mamuśka czeeeeść, tęskniliśmy!! a ja wiem jak cie sprawdzić, gdzie miałyśmy się spotkać? hehe ja tam wiem że to ty.. pogrubiona czcionka cię zdradziła ;-):-D

justyś tosz to chłop przecież, z nimi jak z dziećmi ;-) dobrze że poszłaś się pożegnać, a płakać i tak płaczemy bo hormonalne jesteśmy ;-)

malutka szalejesz z tymi emotkami :-)

Marti ja kupiłam ciążowy co rośnie z biustem, 75 E miseczka jest dobra ale musiałam kupić taki poszerzacz do zapięcia. Spróbuj może w jakimś markowym bieliźniarskim.

Ewa rzeczywiście masz szczęście do jakiś bęcwałów, zacznij może nosić gaz przy sobie bo widzę że nawet brzuszki tymi czasy nie odstraszają debila!

Werka ja bym narobiła kichy, jak Asionek radzi, nastolatki nie lubią obciachów więc może przestanie gówniara.. a oprócz tego to chyba bym strzeliła w pape ehhh :wściekła/y::crazy:

Ostatnia edycja:
Elifit hejka kochanie ;) No jak to gdzie ?? U mnie pod szpitalem w Starachowicach ;P Teraz to chyba juz nie będe trollem co ???????? :p

Mamuska bo mysmy tu mieli taka laske co nam bajki opowiadala na dobranoc.

Ah juz mi lepiej, pogadalam z mama przez skype, do mojego M dzwonilam. Chyba mu dobrze w tej polsce... bo tak sie podniecal ze i ta owieczke by w obroty zlapal hehe!
No i spytalam nawet czy wraca w pon czy moze bilet mu przebukowac o tydzien do przodu... Ale wraca wraca! no niech by sprobowal inaczej :-D:wściekła/y: bylby szlaban na seks przez nastepne 10lat :-D

reklama
Mamuska bo mysmy tu mieli taka laske co nam bajki opowiadala na dobranoc.

Ah juz mi lepiej, pogadalam z mama przez skype, do mojego M dzwonilam. Chyba mu dobrze w tej polsce... bo tak sie podniecal ze i ta owieczke by w obroty zlapal hehe!
No i spytalam nawet czy wraca w pon czy moze bilet mu przebukowac o tydzien do przodu... Ale wraca wraca! no niech by sprobowal inaczej :-D:wściekła/y: bylby szlaban na seks przez nastepne 10lat :-D
:-D:-D Ciekawe czy sama byś tyle wytrzymała :-D:-D

Do góry