malutka2326
Fanka BB :)
Sivi nie bój żaby , nie spali wręcz rozgrzeje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sivi nie bój żaby , nie spali wręcz rozgrzeje
hmmm to prawie jak gra wstępna ;-)
Witam Dziewczyny ;-)
Oj widzę ze zaczynają nas dopadać różne dolegliwośći mnie też jakoś i wnocy i z rańca kłuje w dole brzucha nic narazie herbatka posiedze i zobaczymy czy przejdzie
werka- ja to mam w domu chyba z 5 płynów do higieny każdy działa na mnie tak sobie ale profilaktycznie cały czas biore lacibious feminę i kiedyś na jednym forum poleciła mi laska podmywanie sie jogurtem naturalnym tylko jogurt musi być ciepły a najlepiej to nalać na jakiś talerzyk plastikowy czy cos i posiedziec sobie tyle ile dasz rade naprawdę łagodzi takie babcine ale pomaga możesz spróbować
Dziwnie tak chyba siedzieć na talerzyku z ciepłym jogurtem... a czemu plastikowy akurat??
hej kobitki
podczytuję...zdróweczka życzę
jakoś dziwnie mi na tym L4....bałagan większy niż jak do pracy chodziłam...nic mi się nie chce i nic mnie nie goni ...zero organizacji