reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Witam Dziewczyny ;-)

Oj widzę ze zaczynają nas dopadać różne dolegliwośći mnie też jakoś i wnocy i z rańca kłuje w dole brzucha nic narazie herbatka posiedze i zobaczymy czy przejdzie :confused2:

werka- ja to mam w domu chyba z 5 płynów do higieny każdy działa na mnie tak sobie ale profilaktycznie cały czas biore lacibious feminę i kiedyś na jednym forum poleciła mi laska podmywanie sie jogurtem naturalnym tylko jogurt musi być ciepły a najlepiej to nalać na jakiś talerzyk plastikowy czy cos i posiedziec sobie tyle ile dasz rade naprawdę łagodzi takie babcine ale pomaga możesz spróbować :tak:

Witam Dziewczyny ;-)

Oj widzę ze zaczynają nas dopadać różne dolegliwośći mnie też jakoś i wnocy i z rańca kłuje w dole brzucha nic narazie herbatka posiedze i zobaczymy czy przejdzie :confused2:

werka- ja to mam w domu chyba z 5 płynów do higieny każdy działa na mnie tak sobie ale profilaktycznie cały czas biore lacibious feminę i kiedyś na jednym forum poleciła mi laska podmywanie sie jogurtem naturalnym tylko jogurt musi być ciepły a najlepiej to nalać na jakiś talerzyk plastikowy czy cos i posiedziec sobie tyle ile dasz rade naprawdę łagodzi takie babcine ale pomaga możesz spróbować :tak:

Dziwnie tak chyba siedzieć na talerzyku z ciepłym jogurtem...:baffled: a czemu plastikowy akurat?? Ja gdzieś czytałam że tampon zamoczony w jogurcie naturalnym i włożony na całą noc pomaga....ale jakoś dziwnie mi się kojarzą takie kulinarne sposoby...

hej kobitki

podczytuję...zdróweczka życzę:tak::tak::tak::tak::tak:

jakoś dziwnie mi na tym L4....bałagan większy niż jak do pracy chodziłam...nic mi się nie chce i nic mnie nie goni :sorry:...zero organizacji

Rudson - znam ten ból, ja jestem na zwolnieniu tak rozmemłana, że sukcesem dla mnie jest prysznic przed 12:00 i wstawienie garów do zmywarki :eek:

Zorganizuje się lepiej w październiku ;-) teraz korzystam ze słodkiego nieróbstwa :-D

reklama
Hej,
Wiem cos na ten temat, w poprzedniej ciązy cały czas lezałam. Cieszę się, że dane jest mi jeszcze chodzenie do pracy ;-) Po weekendzie, jestem cała szczęśliwa, ze jadę do robótki

Do góry