reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

cześć

Rudson dużo zdrówka dla was wszystkich, jak nie jesteś pewna diagnozy to faktycznie przejedź się do pediatry

poduszka do spania po raz pierwszy wypróbowana, z czystym sumieniem mogę polecić, pierwszy raz spałam a nie czuwałam jak zazwyczaj

reklama
Czesc dziewczynki witam Was:)
my juz w polskim domku dotarlysmy cale :)lot byl pol godz krotszy tak ze super.
mamy tylko problem ze spaniem bo jakos obie nie mozemy sie przestawic. I co najgorsze to cos nam nie dziala internet w calym domu tylko blizej rutera i jestem udupiona bo musze z lapkiem w kuchni siedziec wlasnie przy ruterze.

rudson duuuzo zdrowka zycze :))))))

kurcze widze , ze jakies bole sie zaczynaja :(
ja wczoraj tez caly dzien mialam taki dziny bol na dole brzucha
do tego plecy mnie bola i sie schylac nie moge :/
z tego co czytalam to normalne jest , bo sie wiazadla w tym miesiacu bardziej rozciagaja i stad te dolegliwosci
ale mile to nie jest i stresuje do tego :/

Oby to było to. Już mnie taki ostry ból jak wczoraj nie dopadł ale cały czas czuję jakby delikatne zakwasy.
Hej kobitki

No my chorzy na maksa...byłam wczoraj na pogotowiu, ale nie jestem przekonana do tego badania i zaraz jaę do naszego pediatry.

Prokocim juz odwołałam wczoraj :zawstydzona/y:

Na pociechę zaczęłam zwozić wczoraj ciuszki po domelu ze strychu rodziców :-D...ale niestety w pierwszej kolejności trafiłam na te takie na ok 6 miesięcy :dry:

I co małemu jest?

Wszystkie widzę narzekają na jakieś bóle :-) sie zaczęło, co to bedzie pod koniec! jeden wielki jęk na BB będzie :-)

hejka dziewczyny....ja już po śniadanku...i mam ochotę na coś słodkiego...mniam....aaale w domu nic nie ma;/ trudno muszę wytrzymać....ja nie narzekam czuję się dobrze...wieczorami mam mały kryzys...bo po prostu po całym dniu chodzenia boli mnie biodro i ciągnie mnie brzusio....

Rudson duuuuuużo zdrówka życzę....

Sylwia fajnie że lot się udał...i witam w PL :)

Hej kobitki

No my chorzy na maksa...byłam wczoraj na pogotowiu, ale nie jestem przekonana do tego badania i zaraz jaę do naszego pediatry.

Prokocim juz odwołałam wczoraj :zawstydzona/y:

Na pociechę zaczęłam zwozić wczoraj ciuszki po domelu ze strychu rodziców :-D...ale niestety w pierwszej kolejności trafiłam na te takie na ok 6 miesięcy :dry:
Zdrowka wam zycze i byle szybko to dziadostwo poszlo precz.
Czesc dziewczynki witam Was:)
my juz w polskim domku dotarlysmy cale :)lot byl pol godz krotszy tak ze super.
mamy tylko problem ze spaniem bo jakos obie nie mozemy sie przestawic. I co najgorsze to cos nam nie dziala internet w calym domu tylko blizej rutera i jestem udupiona bo musze z lapkiem w kuchni siedziec wlasnie przy ruterze.

rudson duuuzo zdrowka zycze :))))))

Jeju jak ja ci zazdroszcze ,ze jestes w Polsce:tak:

Moja sasiadka urodzila w czwartek i uraczyla mnie opowiescia nienajprzyjemniejsza z rana.:szok:

witam się :-)
sylwia dobrze że spokojnie podróż minęła :)

ja padam po weekendzie, jedynie dzidziuś szaleje, bo się dżemu truskawkowego najadłam to ten się cieszy :-D
widzę że powoli zaczynamy narzekać na bóle, mnie na wieczór też coś ciągnie, a i długo siedzieć nie mogę bo się wiercę jak szalona :-)

Jak dobrze, że mnie wszelkie bóle omijają szerokim łukiem :) Jedyne, co nie chce mnie ominąc to alergia na jedzenie, w dosłownym tego słowa znaczeniu :(

reklama
Hejka :-)

u mnie niedziela minela super wpadły na grila koleżanki z byłej z pracy z dziecmi posiedziałysmy pogadałyśmy było fajnie i pogoda tez trzymala się długo nie padało aż do wieczora za to dzis pada od rana.
Wczoraj udało nam się wyszukać kwaterki nad morzem i jedziemy do Władysławowa od 2-9 lipca jupiiiii:tak: trochę mnie przeraża ta jazda samochodem bo nie lubię ale dam radę ;-)

syliwia- witamy w PL:-D

A mi z dolegliwości to tylko to że mala caly czas jakoś sie w dole brzucha trzyma ostatnio na usg była glówka w dół i własnie cały dzien mnie uciskało w dole i nie mogłam za dużo chodzić co będzie ta ta główka bedzie większa :szok:

Kasiadz- kochana i jak bierzesz ten cyclo3forte pomagają...???

Do góry