reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witam niedzielnie !!!

U nas dzisiejsza niedziela jak zwykły dzień
bo M śpi, Milena zmierźli a ja nie mam jeszcze obiadu ...
Nie odezwałam się bo wczoraj niespodziewanie znajomi wyciągnęli nas
na imprezkę z dziećmi ... Robiłam jeszcze na szybko sałatkę z gyrosem ...
Były 3 pary z dziećmi i trochę się przedłużyło
bo w domu wylądowaliśmy po 24,
ale super było, dzieciaki szalały a tatusiowie sobie pofolgowali :sorry:
a teraz zdychają :laugh2:
Wstaliśmy wszyscy 3 o ... 11:30 :happy:
z moim dzieckiem to się jeszcze nigdy nie udało :laugh2:
tyle że teraz na szybko jakieś frytki zrobię i sałatkę śmieciową :eek:
a Młoda zupki trochę ma z wczoraj do tego
i coś się tam zje ...
jeszcze na ciasto mnie wzięło i chyba też zrobię

Rudson ściskam Was

i pozdrawiam wszystkie Babeczki !!!

reklama
hej :)
u nas jak zwykle goraco wiec nic nowego nie powiem
bylismy nad morze , troche sie poopalalam , poplywalam , a teraz juz w domu relax ;:)))

Pospaliśmy dzisiaj wszyscy...
W nocy jak wstałam do łazienki tak mnie potwornie brzuch rozbolał że myślałam że do łózka nie dojde. Bałam się potem nawet ruszyć i dopadły mnie wizje szpitala...przestraszyłam się nie na żarty...tak się cieszyłam że w tej ciąży nic mi nie dolega a od piątku mam jakieś dziwne bóle...teraz jest wszystko ok, więc wytłumaczyłam sobie to tak, że chyba dzidek jakoś tak dziwnie się poprzekręcał i pewnie mnie po bebechach skopuje, albo coś mi ugniata? Bo jakoś tak mniej go czuję od kilku dni. Najgorsze że nie pamiętam żebym takie bóle z córą miała (ale to bardzo prawdopodobne że po prostu mam skleroze)...
Leje masakrycznie...i ciemno jakby była ciągle 5 rano...

kurcze widze , ze jakies bole sie zaczynaja :(
ja wczoraj tez caly dzien mialam taki dziny bol na dole brzucha
do tego plecy mnie bola i sie schylac nie moge :/
z tego co czytalam to normalne jest , bo sie wiazadla w tym miesiacu bardziej rozciagaja i stad te dolegliwosci
ale mile to nie jest i stresuje do tego :/

Witajcie:)
Ja dzis w nocy kiepsko sie czulam. Obudzil mnie wielki bol kregoslupa, polezalam troche na wznak. Brzuch mialam jakis taki miekki, i jak by pusty. Az sie rpzestraszylam i poszlam do toalety. No ale jak zalatwilam potrzebe a potem wrocilam do lozka to malutka mnie kopnela kilka razy pewnie zloszczac sie ze ja obudzilam.
Chcialam pospac dzisiaj dluzej ale wstalam juz przed 9...

Nie wiem skad ten bol, moze z przepracowania wczorajszego.
Zrobilam mega pracochlonny obiad. A potem ciasto... Pochwale sie bo nie wierzylam we wlasne zdolnosci...
Bowiem zrobilam TORT SZWARCWALDZKI z czeresniami ( bo wisni nie ma w UK), z mala iloscia %:)
Dzis testowalam i bomba poprostu pychota...

tez mnie plecy bola :/ chyba juz teraz to coraz gorzej bedzie i bedziemy stekac jak stare baby hehe
a jak w nocy leze na plecach na chwile , to tez taki jakby pusty brzusio sie robi ...

wow niezle ciacho machnelas :) gratulacje !!!!

ja też jak poleżę dłużnej na plecach to z bólu później nie mogę się przewrócić na bok, z resztą nawet z boku na bok jest ciężko się przerzucić :/ poskarżyłam się ostatnio mężowi i dziś jak byliśmy w smyku kupił mi tą poduchę w kształcie litery c, dziś ją wypróbuje oby była taka dobra jak dziewczyny piszą :)

dziewczyny mam upiec tort na urodziny mamy, macie może jakieś pomysły, z czym robicie itd.?

ja ostatnio mężowi na urodzinki robiłam tego torta: Tort Szwarcwaldzki (Black Forest Cake) był pyszny (robiłam z wiśni mrożonych)

Ja zrobilam tego torta wczoraj dla mojego M z okazji Dnia Ojca ( bo dzis jest swieta w UK)...

Asionek no bedziemy stekac jak stare baby:) ja mam taki przyrzad masujacy, ale boje sie nim masowac bo ma mocne wibracje i moze dla Dzidziusia to sie nie spodoba...

tak ten tort jest pyszny, trochę czasochłonny ale pycha!

a ja chciałam donieść że zauważyłam pierwszy wyciek z cycków (przeźroczysty czyli chyba siara) mam nadzieje że nie będzie piekło bo słyszałam że niektórych pieką sutki, a moje są takie wrażliwe że na samą myśl ciary mnie przechodzą:-(

dzisiaj skłoniłam mojego żeby obciął mi pazurki u stóp - nawet dał rade :tak:

a ja chciałam donieść że zauważyłam pierwszy wyciek z cycków (przeźroczysty czyli chyba siara) mam nadzieje że nie będzie piekło bo słyszałam że niektórych pieką sutki, a moje są takie wrażliwe że na samą myśl ciary mnie przechodzą:-(

siara jest żółta

a torcik superaśny, może i ja taki na rocznicę ślubu śmignę :-p

Witajcie!
Czytam Was regularnie, ale jakoś nie miałam odwagi aby się udzielać:sorry2: Mam nadzieję to zmienić:-) Pozdrawiam i życzę miłego dnia

reklama
Hej kobitki

No my chorzy na maksa...byłam wczoraj na pogotowiu, ale nie jestem przekonana do tego badania i zaraz jaę do naszego pediatry.

Prokocim juz odwołałam wczoraj :zawstydzona/y:

Na pociechę zaczęłam zwozić wczoraj ciuszki po domelu ze strychu rodziców :-D...ale niestety w pierwszej kolejności trafiłam na te takie na ok 6 miesięcy :dry:

Do góry