reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Lazurowe, tak bardzo mi przykro... Wiem, kochana jak to bardzo boli...I choc to niewiele teraz znaczy, to jestem pewna, ze bedzie dobrze. Ja po moim poronieniu zaszlam w ciaze bez problemow i wiele dziewczyn ktore znam takze! Sciskam cie z calych sil! Trzymaj sie kochana..

reklama
Lazurowe przytulam mocno !!!! bardzo mi przykro :( trzymja sie jakos kochana !!! kruszynka napewno do was niedlugo wroci !!!

lazurowe brak mi slow :-:)-:)-( strasznie mi przykro kochana trzymaj sie i wyplacz smutki. Tule cie mocno...

Kurcze tak chcialam zeby tu tylko juz dobre wiadomosci byly :-( Teraz to mam stracha przed wizyta choc u mnie plamienie ustalo.

nie mysl tak nawet !!! kurcze dosyc tych nieszczesc na forum :(
bedzie dobrze !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte

Asionek no ja staram sie odganiac wszystkie zle mysli. Za 2 godzinki wychodze z domu to mi zleci. Jak wroce to wpadne na pewno podzielic sie wrazeniami.

Ok na razie zmykam zajac sie czyms. Dziekuje za &&&&& :-)

gosiane czekamy na relacje...ja nie wiem, czy dotrzymam, bo dopiero wróciłam z pracy i jestem padnięta...ale z samego rana na pewno zajrzę na wątek wizyt...
Buziaki dziewczyny i dobrej nocki...

Hej ja jestem u lekarza i straszny poslizg sie zrobil i przede mna jeszcze kilka pan czeka wiec chyba poznym wieczorem dam znac jak wizyta. Milego wieczorka wszystkim ;-)

Hej ja jestem u lekarza i straszny poslizg sie zrobil i przede mna jeszcze kilka pan czeka wiec chyba poznym wieczorem dam znac jak wizyta. Milego wieczorka wszystkim ;-)

To i ja czekam na pozytywne wieści :) Trzymam kciuki:)

Wiecie co dziś cały dzień ciężko mi się oddycha, nie mogę wziąć oddechu do końca, nie wiem co mam myśleć pierwszy raz coś takiego mnie spotyka:( Męczy mnie to strasznie :((

reklama
Do góry