reklama
K
karolina1978
Gość
Witam nowe ciazowki!!!!!!!!!!!!!
Gabriela 5
Zaangażowana w BB
Ja juz mam zrobiony tylko nie potrafie dodac nie wiem ale jakies zacmienie
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Ja juz mam zrobiony tylko nie potrafie dodac nie wiem ale jakies zacmienie
Witaj,zycze pozytywnego tesciora :-)
Jak juz masz zrobiony to pod suwaczkiem masz bbcode kopiujesz go,i wchodzisz w swoj profil z prawej strony masz napisane ustawienia sygnatury wchodzisz w nia wklejasz kod zatwierdzasz i gotowe ;-)
M
mamuśka23
Gość
Witaj,zycze pozytywnego tesciora :-)
Jak juz masz zrobiony to pod suwaczkiem masz bbcode kopiujesz go,i wchodzisz w swoj profil z prawej strony masz napisane ustawienia sygnatury wchodzisz w nia wklejasz kod zatwierdzasz i gotowe ;-)
Poprawie Cię kochanie, najpierw trzeba zaznaczyć PODGLĄD a potem ZAPISZ
Czesc Przeczytalam wlasnie watek i nie rozumiem polowy tego co piszecie Chyba sie bede musiala do ciazowego slownictwa przyzwyczaic . To moja pierwsza ciaza i troche nas zaskoczyla, na razie nie wiem nawet o czym pisac - dalej jestem w szoku. ale bede czytac :-)
Gabriela 5
Zaangażowana w BB
hmmm zobaczymy czy cos jest...
i nic hehehehe nie wiem co robie nie tak moze wzeme suwak z innej stronki
M
mamuśka23
Gość
hmmm zobaczymy czy cos jest...
A najpierw w tej sygnaturze zaznaczyłaś PODGLAD a potem dopiero ZAPISZ??? Albo moze kod nie taki skopiowałas,pomalutku a CI sie uda
reklama
M
mamuśka23
Gość
Czesc Przeczytalam wlasnie watek i nie rozumiem polowy tego co piszecie Chyba sie bede musiala do ciazowego slownictwa przyzwyczaic . To moja pierwsza ciaza i troche nas zaskoczyla, na razie nie wiem nawet o czym pisac - dalej jestem w szoku. ale bede czytac :-)
Spokojnie z czasem sie wdrążysz A tak poza tym HEJ !!!!!!!!!!!!
Jak sie czujesz ?????
Proszę przyjąć moje zaprosznie do GRUPY !!!!!!!!!!!!!