reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

AsiaKC - a mąż na nocki robi, że nie masz jak się z domu wyrwać ?

Mój mąż wyjazdowo pracuje więc od jutra szlaban na jakiekolwiek wyjścia przez 6 tygodni z hakiem :-(

Lena - u mamusi okazało się niestety, że jest puste jajo płodowe :-( i skasowała swój profil...
Bardzo mi przykro :( To straszne jedna tragedia po drugiej! :-( Wierzę że niebawem się uda i będzie nosić pod sercem malutka!

reklama
AsiaKC to ty tez musisz miec niezly zapiernicz ,sama z taka grupka i jeszcze ciaza.Nie zazdroszcze.

Nie jest źle choć bywają i takie dni: :baffled: Po nich jestem jak wyprana.
Ogólnie jest wesoło i miło. Ferajna razem się bawi i razem łobuzuje :tak:
A ciąża odpukać bezobjawowa i nieuciążliwa więc też nie składam reklamacji ;-)

ja mam wizyty co 3 czasami 4 tyg. zalezy jak wolne sie ustwai u gina :)

Kasiadz mam mala uwage do ciebie :) po pierwsze prosze ladnie o nie pisanie posta pod postem :)
a dwa to suwaczek wklej w stopce , a nie tresci , jak nie wiesz jak to zrobic zachecam do poczytania regulaminu :)

niestety nie wiem jak wkleić suwaczek w stopce a regulaminu znaleźć nie mogę :( hm

Tak sie dziecko wczoraj wieczorem zaraz przed snem rozszalalo ze ojej!
Obkrecilo sie glowka w dol i trafilo w okolice lewego biodra.
Aż było widać górke dodatkowo pod normalnym brzuszkiem =p
Coś mi musialo naciagnac bo ciut bolalo...
ale chyba tam bylo ciasno i nie wygodnie bo zaraz sie stamtąd zabrało i górka sie przesunęła z powrotem w góre =]

AsiaKC to ty tez musisz miec niezly zapiernicz ,sama z taka grupka i jeszcze ciaza.Nie zazdroszcze.

A jak sie urodziły bliźniaki to też miałaś zapiernicz:)))))
Ja już zapomniałam jak to jest z malutkim bobo...
dziewczyny,jestem taka wygodna...samo zje,baaa...nawet samo sobie zjeść zrobi,samo sie załatwi(łącznie z podtarciem pupy),samo sie sobą zajmie,pomoże w domku...jak sobie pomyślę co mnie zaraz czeka to..... ale z drugiej strony nie mogę sie tego doczekać:))))

super są ruchy...moje bardzo reagują na słodkie i na muzykę....poprostu robią sobie imprezkę w brzuszku....hhiihihi

Znalazlam cos takiego Nosidełko dla niemowląt first.GO ale opinie o tym nosidelku sa marne. Co o tym myslicie??
E tam, jak dla mnie nawet jest ok... na początku myślałam że maluszek ma siedzieć w tym nosidełku, ale widzę że dziecko może leżeć w nim.
Mariolcia - witaj z powrotem po długiej przewie, właśnie się zastanawiałam ostatnio gdzie Cię wywiało
Na początku mieliśmy problemy z internetem, nie mieliśmy połączenia. Później po wyjaśnieniu sprawy u operatora, miałam problemy w pracy... tzn. już jestem na zwolnieniu lekarskim, ale księgowość nasiała jakieś plotki że mam fałszywe zwolnienie, w ogóle mi się nie należy, że kontrolę z ZUSu na mnie naślą... a potem wszystko się okazało że jest legalnie... tylko księgowa zazdrosna jest
laugh.gif

ja na razie czułam aby jedne ruch... taki delikatny. Mąż powiedział że to pewnie kiszki się odzywają... ale ja i tak wiem swoje że to maluszek mnie zaczepia :-)

reklama
witam z rana :)

Witam
JUHUUUU stuknęła nam tysięczna strona!!!!
Ja zanalazłam sposób na swoją zgagę- wypijam pół litra wody i samo przechodzi tylko skutki uboczne częste siusianie wykańcza.Dziś w nocy aż 4 razy.
Nie poczytałam Mamusia sie pokazała po wizycie u lekarza co u niej??

wazne , ze pomaga , a sikanie jakos przezyjesz hehe

Witam :)
Boże jak mnie muli taka pogoda, ani to słońce ani deszcz tylko taka dupa, chmury do orzygania:) Dziś mamusia przywiozła mi spagetti mniam tak dawno nie jadłam pyszne było :) A tak wogóle to kolejny dzień za nami u mnie już połowa ciąży :) Jezuuuu jak ten czas zapitala :)
Co do depilacji to uzywałam wcześniej depilatora ale teraz się nie odważe tak boli :( Więc zwykła maszyna idzie w ruch:)

oj tak czas leci jak szalony !!! niedlugo bedziemy sie szykowac na porodowki hehe

niestety nie wiem jak wkleić suwaczek w stopce a regulaminu znaleźć nie mogę :( hm

chyba jednak sie udalo ?? :)))

super są ruchy...moje bardzo reagują na słodkie i na muzykę....poprostu robią sobie imprezkę w brzuszku....hhiihihi

no moj chyba wczoraj na wieczor pozny tez disco robil , bo az sie przestraszylam raz tak puknal i pozniej fiknal koziolka :) dziwne uczucie hehe

Do góry