reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

dzieki mamuska , taki sam mam plan,ale troche sumienie mnie gryzie, a kasy potzrebuje na gwalt, bo stypendium malutkie a w lotto wciaz nie wygrywam :)

Nie mów kochana !!!!!!!!!! Wiem ze sumienie mówi co innego, ale dlaczego masz sobie darować troszke kasy tym bardziej ze napewno sie przyda !!!!!!!!!!!!!! Masz prawo nie wiedziec ze jestes wciązy, to nie jest przestępstwo wiec spokojnie idź :D Popracujesz ile dasz rade i juz a potem np na L4 jak sie bedziesz źle czuć, no i macierzyński bedziesz miec po porodzie !!!!!!!! Dziecko kosztuje coś o tym wiem:p

Trzymam kciuki za wizyty :*

reklama
dzieki za wsparcie duchowe! zostalo mi jeszcze pare godzin do spotkania, wiec sobie spokojnie zaczynam ukladac w glowie samoprezentacje, jaka to jestem fajna i wogole, hiihihihihi z drugiej strony to praca pewnie na pare miesiecy,wiec chyba nie trzeba wogole sie stresowac, jedyne co to ide poszukac jakies ladnej luzniejszej bluzki :) chociaz wiekszy brzuch to wogole o niczym nie swiadczy w kraju, gdzie znaczna wiekszosc kobiet jest puszysta :) jak to Moj mowi,jakby ktos sie jego pytal czemu ja taka bardziej okragla jestem (normlanie wysoka i dosc szczupla) to powie,ze w domu siedze i pewnie za duzo jem :)

Czesc wszystkim! Co za zima uparta znowu nasypalo sniegu :dry:

monika to powodzenia na rozmowie &&&&&& ja bym tez nic o ciazy nie mowila na twoim miejscu.

Asionek pewnie juz po wizycie ale jeszcze potrzymam &&&&&&& przez chwile :-) No i lazurowe miala isc na 11 wiec dla niej &&&&&&&&&& tez sa. Mam nadzieje ze u niej ok.

Moje plamienia prawie znikly sa juz duzo mniejsze niz wczoraj, kurcze byle do 20...

Ja dziś musze sie z wami pozegnac... dbajcie o siebie i fasolki

Dziś dopiero przeczytałam :( Bardzo mi przykro:(( Ale mam nadzieje że niedługo znów będziesz przy nadziei :) Pozdrawiam Cie cieplutko i trzymam kciuki :)

Witam mamusię których nie miałam przyjemności poznać :)
Nie było mnie przez pewien czas ale jakoś tak nie było czasu :(( Ale obiecuję poprawę i częściej będę zaglądać:) Ale ten czas leci już zaczynamy 3 miesiąc :))U mnie bez zmian, żadnych objawów, czuję się rewelacyjnie i mam nadzieje że tak już będzie do końca:) Aha mam parcie na ogórki kiszone i śledzie, słyszałam że to objawy na chłopaka haha :)
Pozdrawiam :*

hejo :-)

ja sie cos schylac nie moge - bo mi sie zle robi (a przy szczeniaczku nie da sie nie schylac ;-))
wczoraj pod prysznicem weszla mi do glowy mysl, ze mam tak paskudna cere i wlosy (z jola tez tak mialam) ze to na bank dziewczynka tam rosnie :-D
pan maz z kotem beda w mniejszosci - juz sa :-p
tak sobie mysle ze po 12 tygodniu po usg to juz bede spokojniejsza, a szczegolnie jak mlode zacznie kopac - nie moge sie doczekac :-D pewnie od kwietnia zaczne jakies zakupki :tak:

monika - trzymam kciuki za pozytywny wynik rozmowy!

hej dziewczyny. jak sie czujecie? ja tez mam rh- i faktycznie Asionek to dziwne ze nie dali Ci zastrzyku po poronieniu. mojej kolezance dali zaraz po lyzeczkowaniu.
monika powodzenia na rozmowie

jestem mega szczesliwa :)
ide na wizyty opisac co i jak i wkleic fotki :)
normalnie kamien z serca ....

dziekuje bardzo za wszystkie kciuki !!! pomogly :)

Czesc wszystkim! Co za zima uparta znowu nasypalo sniegu :dry:

monika to powodzenia na rozmowie &&&&&& ja bym tez nic o ciazy nie mowila na twoim miejscu.

Asionek pewnie juz po wizycie ale jeszcze potrzymam &&&&&&& przez chwile :-) No i lazurowe miala isc na 11 wiec dla niej &&&&&&&&&& tez sa. Mam nadzieje ze u niej ok.

Moje plamienia prawie znikly sa juz duzo mniejsze niz wczoraj, kurcze byle do 20...

dzieki raz jeszcze :)
no to teraz na Lazurowe czekamy :)

a jak ty sie czujesz ??

Wiec czekamy na relacje z wizyt dziewczyn i piękne zdjęcia fasolek :D
Monika trzymam kciuki &&&&&&&&&&&

Asionek to pisz szybciutko i wklejaj fotke :)

Asionek ja sie czuje dobrze, nic mnie nie boli tylko te resztki plamienia. Nerwa mam nieziemskiego przed wizyta i czekam jak na szpilkach na 20, szkoda ze tak pozno. Super ze wszystko dobrze u Ciebie :-) lece na wizyty doczytac!

reklama
Do góry