jak często macie wizyte u lekarza?ja ostatnią miałam 18 lutego a na nastepną ide 18 marca czy jest ok ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam. Dopiero wczoraj dowiedziałam sie od koleżanki o tym świetnym forum dla przyszłych mam ...musze tu troche poczytac zeby byc w temacie na pewno bede brała czynny udział jestem w 8 tyg i od 2 dni mam straszne mdłości ktore najczesciej trwaja 2 godzinki jak wstane.. mam nadzieje ze tylko na tym sie zakończy mam duze problemy ze spaniem nie spie do 3 w nocy a jak zasne wstaje o 10 nie wiem jak sobie z tym poradzic zawsze lubiłam dlugo spac.. ale jak tylko sie dowiedzialam ze jestem w ciazy a byl to 3 tydz to zasypialam 23 i wstawalam 9 tak bardzo sie cieszylam ze uda mi sie tak caly czas niestety do tego mam straszne bole bioder
madzilka, a zawsze muszą być plamienia, żeby stwierdzić poronienie? Bo jeśli tak jest w większości przypadków, to mnie nieźle uspokoiłaś A betę raz robiłam, tylko jak słyszę o wynikach powyżej 1000 to mnie przeraża...
Główka mnie bardzo oboli... Jak Wy sobie z tym radzicie?
Hej dziewczyny... U mnie z mdłościami nie ma tragedi jedynie jak poczuje cos niefajnego to dzwiga mnie strasznie...
Martwi mnie brzuch:/ zaczal od wczoraj pobolewac, nie sa to bole mocne skurczowe ale jednak jakis dyskomfort czuje, mam zle doswiadczenia i niestety sie schizuje, dla tego pytam was czy tez cos takiego macie?? niestety tez troche musze sie nadzwigac coreczki pomimo tego ze juz sama umie chodzic
Witam. Dopiero wczoraj dowiedziałam sie od koleżanki o tym świetnym forum dla przyszłych mam ...musze tu troche poczytac zeby byc w temacie na pewno bede brała czynny udział jestem w 8 tyg i od 2 dni mam straszne mdłości ktore najczesciej trwaja 2 godzinki jak wstane.. mam nadzieje ze tylko na tym sie zakończy mam duze problemy ze spaniem nie spie do 3 w nocy a jak zasne wstaje o 10 nie wiem jak sobie z tym poradzic zawsze lubiłam dlugo spac.. ale jak tylko sie dowiedzialam ze jestem w ciazy a byl to 3 tydz to zasypialam 23 i wstawalam 9 tak bardzo sie cieszylam ze uda mi sie tak caly czas niestety do tego mam straszne bole bioder
Witaj wśród mam październikowych...pisz z nami jak najwięcej...
Beta u każdej kobiety to indywidualna sprawa...szkoda, że nie zrobiłaś po 48h...wtedy byłoby widać jak przyrasta...ale na pewno wszystko będzie dobrze i już niedługo zobaczysz fasolkę...
Ja za niecałą godzinkę zmykam z pracy do lekarza...
Główka mnie bardzo oboli... Jak Wy sobie z tym radzicie?
jak często macie wizyte u lekarza?ja ostatnią miałam 18 lutego a na nastepną ide 18 marca czy jest ok ?
W ogóle sobie nie radzę ...boli i boli i nie biorę nic bo i tak wiem że apap nie pomoże...ściemniam samą siebie i Oilolbas skronie smaruję....i wierze że pomoże