reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

30,78... to bardzo słabe, już tak myślę, że mógł to być sam początek, chociaż musiałaby mi się owulacja mocno przesunąć... ale właściwie jak na 4 tydzień wówczas to normalny wynik. Mimo wszystko się boję, że to nie dzidzia i aż mnie w środku ściska. Strasznie się boję tej wizyty, nie wiem co zrobię, jak się okaże, że maluszka nie ma... Za bardzo się cieszyłam z tego wyniku.

reklama
Rudson, mnie nie pobijesz, jak byłam mała, to próbowałam zawsze kaszę na kaszankę, a tam wiadomo krew... i jaki wynik, toxo przebyta... Teraz jak o tym pomyślę to aż mnie dźwiga, jak się jest małym to wszystko smakuje, nawet takie cóś...

Witam się po południu!

ponko ale czy masz jakieś plamienia, żeby tak podejrzewać? Powtarzałaś betę, czy tylko raz robiłaś? Nie martw się na zapas, trzymam &&&&& żeby było ok

martycha1 a ja Cię podziwiam, że nie poddałaś się i rośnie następne dzieciątko. Nie można się przejmować opinią ludzi, których to opinia nie poparta jest takimi doświadczeniami, a to tacy najczęściej wydają osądy. Trzeba puszczać to mimo uszu i omijać takich z daleka. Dla mnie jesteś Wielka.

Kurczę a dziś tyle nowych zdjęć fasolek będzie a ja dopiero za tydzień pójdę na porządne USG. Tak jak pisałam jak byłam w tamtym tygodniu to było lipne, a ja na dodatek byłam tak podkręcona, że zapomniałam poprosić o zdjęcie, no to teraz muszę poczekać...

Witam dziewczynki ponownie :)
Matko, ja to inteligencją nie grzeszę, takie mam mdłości, że mało pawia nie puszczę, a mama podsunęła mi placki ziemniaczane i wpierniczyłam, takie tłuste ze śmietaną omg nie wytrzymię:shocked2:
Trzymam kciukersy za wszystkie mamusie mające dziś wizyty u ginków, będzie dobrze dziewczynki;)
A tak poza tym jak Wam upływa pierwszy dzionek weekendu? :-)

madzilka, a zawsze muszą być plamienia, żeby stwierdzić poronienie? Bo jeśli tak jest w większości przypadków, to mnie nieźle uspokoiłaś ;) A betę raz robiłam, tylko jak słyszę o wynikach powyżej 1000 to mnie przeraża...

Witam. Dopiero wczoraj dowiedziałam sie od koleżanki o tym świetnym forum dla przyszłych mam ...musze tu troche poczytac zeby byc w temacie:) na pewno bede brała czynny udział :) jestem w 8 tyg i od 2 dni mam straszne mdłości ktore najczesciej trwaja 2 godzinki jak wstane.. mam nadzieje ze tylko na tym sie zakończy :) mam duze problemy ze spaniem nie spie do 3 w nocy a jak zasne wstaje o 10:( nie wiem jak sobie z tym poradzic zawsze lubiłam dlugo spac.. ale jak tylko sie dowiedzialam ze jestem w ciazy a byl to 3 tydz to zasypialam 23 i wstawalam 9 tak bardzo sie cieszylam ze uda mi sie tak caly czas niestety do tego mam straszne bole bioder:(

reklama
Do góry