reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
tak hydroksyzynę gin mi przepisał na mdłości właśnie (oprócz czopków), no właśnie dzięki swoim właściwościom uspakajającym hydroksyzyna uspokaja żołądek, dzięki czemu niweluje nudności i odruch wymiotny. Na mnie działa nie powiem, tylko zamiast 3x1 (wg zaleceń gina) biorę tylko wieczorem :)

cos kiedys mi sie obilo o uszy , ale myslalam , ze to sciema , a tutaj prosze :)
jak ja bym sobie jeszcze wziela cos na uspokojenie to juz wogole bym z lozka nie wstala hehe
niedziwne , ze bierzesz tylko na wieczor ...

Współczuję Wam tych mdłości dziewczyny...ja jak na razie czuję się dobrze...czasem tylko cos mnie zakłuje w podbrzuszu...

Jutro mam wizytę...nie mogę się już doczekać...

to mocne &&&&&&&&&&&&&&&& za jutro :))

Witam :) Wczoraj coś namieszałam i nie mogłam się ponownie zalogować :(
Teraz zajęło mi to godzinkę bo blokada czasowa się włączyła. Mam nadzieje że taraz już bedzie oki

dobrze , ze sie udalo wejsc !! ;))

cyt.:
"badaczy z nowojorskiego University of Buffalo kobiety, które doświadczały podczas ciąży porannych mdłości, są potem o 30% mniej narażone na ryzyko raka piersi. Naukowcy twierdzą nawet, że ryzyko jest tym mniejsze, im silniejsze były dolegliwości oraz im dłużej się utrzymywały."

ale mi to pocieszenie :baffled:

ooooo co za pocieszenie :) te 30% brzmi calkiem sympatycznie tym bardziej , ze ja jestem toszke obciazona genetycznie :(

Klementynka za ciebie jutro tez mocne &&&&&&&&&&&&&&&&& :)

cyt.:
"badaczy z nowojorskiego University of Buffalo kobiety, które doświadczały podczas ciąży porannych mdłości, są potem o 30% mniej narażone na ryzyko raka piersi. Naukowcy twierdzą nawet, że ryzyko jest tym mniejsze, im silniejsze były dolegliwości oraz im dłużej się utrzymywały."

ale mi to pocieszenie :baffled:

Moja mama miała mega mdłości od rana do wieczora...a niestety zachorowała...

mikusia zazdroszczę...ja też nie mogę doczekać się serduszka mojego bąbelka...

asionek ja wczoraj mialam taki pizzowy dzien ale dzis sie czuje zle bo mdlosci i bol glowy wiec jakos mnie od pizzy odrzucilo.

mikusia to szybko widzialas serduszko, ja mialam usg 5t6d i nic nie bylo jeszcze widac

Ja dziś totalnie nie do życia,ale udało mi się mandarynke przełknąć...za to odrzuca mnie jak się mam napić, ale próbuje wodę małymi łyczkami przełykać.Kurcze najchętniej bym leżała po kołderką i drzemała,ale ni ma obowiązki wzywają:-(
Agi gratulacje ,-widzę że też bedziesz miała fajną różnicę wieku hihi tak jak u mnie ....:-)

Hej.

Ja dziś czuję się źle - wczoraj mi gorączka podskoczyła, doszedł katar i ból zatok. Od rana w łóżku. :-(

Za to zjadłam 3 pączki :-), ale obiad delikatnie - jajka sadzone, młode zmieniaczki i mizeria :tak:(nadal nie mam chęci na mięso).

Co do zaciasnych spodni to polecam taki myk - gumkę do włosów przełożyć przez dziurkę od guzika a z durgiej strony zaczepić o guzik. Mi ten patent sprzedała kuzynka i bardzo się sprawdził za pierwszym razem nim wreszcie kupiłam typowo ciążowe spodnie.:tak::tak::tak: POLECAM!!!:-)

Fever leż w łóżeczku i kuruj się...masz coś na zbicie gorączki?

Ja już zmykam z pracy....odezwę się wieczorem...

reklama
Do góry