reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
A ja padam na pysk ,kostiumy kupione.Trening z blizniakami zaliczone.Ale najgorsza byla wywiadowka u nauczycielki ktorej nie znosze!A teraz wyslalam meza do sklepu bo chce Arbuza.Uwielbiam takie dni jak dzisiejszy!!!!

Ja juz jadlam dzisiaj pizze .Z prawdziwa Buffel mozzarela,smietanowym sosem ziemniaczkami i rozmarynem!!!!mistrzostwo swiata

Hehe to widze ze dzis pizzowy dzien :-) Ja jeszcze zamrozilam troche na pozniej :-)

Magda co do bolu plecow to moga cie bolec tez rozciagajace sie wiezadla krzyzowe (polaczenie miednicy z koscia krzyzowa) ale to raczej nie nerw kulszowy bo wtedy to jest bol promieniujacy do nogi i bol po jednej stronie plecow. Poza tym teraz w okolice miednicy wiecej krwi doplywa i wszystko jest bardziej rozpulchnione i moze byc jakis ucisk. Sprobuj tak jak rabit napisala porozciagac sie, jak bedziesz chciala to na priv napisze ci jak.

Hej!
Starma si enadrabiac, nadrabiam a na koncu nie pamietam co mam napisac komu:zawstydzona/y:
Witam nowe mamusie.
U mnie mdlosci tfu tfu nie ma. Jest za to wilczy apetyt, ale tylko na wybrane rzeczy... ;)
Jedyne co mi doskwiera to bole glowy. Dzis byla jakas masakra, ale moze to cisnienie..

Jej dziewczyny wszystkie dzis pizzujecie!! Ja tez chce;D Jestem mega glodna, ale wlasnie ide spac, wiec chyba sie powstrzymam;p Smacznego Asiulka:D

Bry :)
Dziekuje za rady moje drogie :) Po nocy przeszlo. W sumie to moze byc tez wina mojego mega krzywego kregoslupa - ja mam z nim diabelskie problemy :(
Jejuuuus noc straszna, ranek jeszcze gorszy!! Jakies istne koszmary!! Ze beta nie rosnie, ze zawal raanyyy. Ale nie jade na bete. Nie mialam robic nie robie, maluszek da rade. Wierze w to. Pozatym mnie mdli.... Straaaaaasznie

reklama
oj Magda nie tylko Ciebie, ale u mnie to standard. wlasnie jem chrupki o smaku pizzy zeby nie zwymiotowac jak wstane

Do góry