reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Cześć kochane...Dzisiaj mój dzień testowanka...I...po 15 minutach pojawiła się druga bledziocha:tak: To już mój drugi pozytywny teścior (tamten wyszedł pozytywny po dość długim czasie), @ nie ma więc jestem pozytywnej myśli. Zwłaszcza, że mam mdłości...W terminie @ bardzo mnie bolał brzuch-dokładnie tak jak na @ więc już byłam pewna że to ona...A tymczasem brzuch przestał boleć i czasem tylko ćmi...Niezły prezent dostałam na Walentynki:-D

reklama
OOOOOOOOOOOOOOOo no super Kachutka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mnie tak samo bolał co jakis czas i to bardzo ale jak widac u mnie jest fasolka wiec i u Ciebie też :D

tak musi mamuśka zostać...ona jest tu od początku jedna z pierwszych i sie na tym zna....

WYBORY: JA JESTEM ZA MAMUŚKĄ!!!!!

Jak sie nic złego i podejrzanego nie dzieje to sie nie wybieram bo zobaczy sie kropeczke i tyle, serduszko chyba jeszcze nie bije, wiec pójde jak bedzie juz fasolka większa i bedzie widać czy serduszko bije !!! W pierwszej ciązy byłam ciemna i poszłam w 6 tygodniu lekarz tylko potwierdził ciąze a usg dopiero mialam w 9 tygodniu jak juz był ukształtowany człowieczek( takie kropeczki w miejscach nóżek i rączek i duuuża głowa :-) ) i serce biło jak dzwon :)

ja ode dokladnie w 6tc , tak mi kazal przyjsc lekarz , ze wgledu na poronienie wczesniejsze .... i mam nadzieje , mala , ale mam , ze jednak cos tam juz zobacze ;)
niektore dziewczyny byly w 5 tc z kawalkiem i juz bylo serduszko :)
moze mi sie tez poszczesci ....

dziewczyny można jeść ser pleśniowy w ciąży?? bo czytałam że raczej nie...ale dlaczego...hmmmm

mozna , ale tylko z melka pasteryzowanego :) jak wiekszosc serow w Pl jest robioncyh , takze spokojnie trzeba czytac tylko sklad ;)

Cześć kochane...Dzisiaj mój dzień testowanka...I...po 15 minutach pojawiła się druga bledziocha:tak: To już mój drugi pozytywny teścior (tamten wyszedł pozytywny po dość długim czasie), @ nie ma więc jestem pozytywnej myśli. Zwłaszcza, że mam mdłości...W terminie @ bardzo mnie bolał brzuch-dokładnie tak jak na @ więc już byłam pewna że to ona...A tymczasem brzuch przestał boleć i czasem tylko ćmi...Niezły prezent dostałam na Walentynki:-D

super grauluje !!! ;)

obiadek dochodzi , a mi juz tak sie chce jesc !!!!!!!!!!!

mamuśka- co do tego zamknięcia wątku to wogóle nie będzie go można zamknąć czy dopiero za jakiś czas ?
Nie ma takiej możliwości zeby go zamknąć, moderator zaproponowała utworzenie grupy ale taką juz mamy a nikt w sumie tam nie zagląda wiec bede musiała ją usunąć bo po co w ogóle istnieje i zaśmieca forum!!!!!

reklama

Gratulacje!!!!!!!

Do góry