reklama
NabAwe moja tez uwielbia stac na nogach. malo tego, wtedy zaczyna robic kicu kicu i jest najszczesliwsza na swiecie po prostu! pytalam pielegniarki ktora do nas przychodzi o to. nie ma sie czym martwic. to ze dziecko sztywno stoi kiedy trzymamy je pod pachami to wlasnie dobry znak. powiedziala ze w ten sposob jak stoi to nic jej nie bedzie i mozna jej pozwalac nawet czesto, ale zdecydowanie odradzila chodzik.
elifit ja w zyciu bym nie zostawila swojego dziecka na tak dlugo. mam problem zeby isc do sklepu, bo juz mysle o marudzie.
Ivi moja tez nie wiem czy bedzie raczkowac lub pelzac. narazie lezy jak kloda i ani jej w glowie takie rzeczy. na brzuchu i 20 minut wytrzyma ale jedyne co to obkreca sie o 180 st. chcialabym zeby sie przemieszczala bo na plecach jej sie nudzi i nie mam chwili dla siebie.
dziewczyny czy ktores jeszcze dziecko sie nie przekreca z plecow na brzuch i odwrotnie???
Wlasnie o to chodzi, ze za przeproszeniem wysr.ac sie nie mozna bo jej sie nudzi.. Marze zeby zaczela pelzac, latwo mowic ze to nie takie fajne, jak dzidz pelza :-(no i moja dopiero od kilku dni przekreca sie z brzucha na plecy ale zeby odwrotnie to nie ma szans
Marti_1984
Fanka BB :)
kasia- ja juz dawno daje Ola wcina az sie uszy trzesa
Justyś1985
Hej Wam laseczki
U Nas hmm jakby to powiedzieć ani lepiej ani gorzej ... antybiotyk dostaliśmy :-(Niestety nie odkrztusił tego co zalega więc to już konieczność.
Chrupki kukurydziane ja też już podaje od jakiś 2 tygodni i też wcina jak szalony.
Ja tak szybko bo padam na pysk :-(
U Nas hmm jakby to powiedzieć ani lepiej ani gorzej ... antybiotyk dostaliśmy :-(Niestety nie odkrztusił tego co zalega więc to już konieczność.
Chrupki kukurydziane ja też już podaje od jakiś 2 tygodni i też wcina jak szalony.
Ja tak szybko bo padam na pysk :-(
Hej
Marysia jakoś nie spieszy się do stawania za to Zsia to miała straszliwe parcie na stanie i skakanie.
Ja dzisiaj dałam Marysi chrupki i chyba jej smakowały ale cała się wysmarowała i była cała w chrupiącej skorupce.
Ewa ja Marysi cały czas moczę uszka w wodzie i Zosi też moczyłam. W końcu nasze dzieci jak były w brzuszku w wodzie to uszka miały zalane i nic im z tego powodu się nie stało . Ja w Legnicy będę pod koniec weekendu jak Ty już będziesz w domu i będziesz pisała egzaminy .
Marysia jakoś nie spieszy się do stawania za to Zsia to miała straszliwe parcie na stanie i skakanie.
Ja dzisiaj dałam Marysi chrupki i chyba jej smakowały ale cała się wysmarowała i była cała w chrupiącej skorupce.
Ewa ja Marysi cały czas moczę uszka w wodzie i Zosi też moczyłam. W końcu nasze dzieci jak były w brzuszku w wodzie to uszka miały zalane i nic im z tego powodu się nie stało . Ja w Legnicy będę pod koniec weekendu jak Ty już będziesz w domu i będziesz pisała egzaminy .
kasiadz
chrupki młodej smakowały ale wszystko dookoła wysmarowała
my uszka moczymy od niedawna, bo inaczej się nie da tak się wierci w wannie wcześniej się moczyliśmy głównie dlatego że bałam się przewiania i zapalenia ucha lub jakiegoś gorszego paskudztwa
my uszka moczymy od niedawna, bo inaczej się nie da tak się wierci w wannie wcześniej się moczyliśmy głównie dlatego że bałam się przewiania i zapalenia ucha lub jakiegoś gorszego paskudztwa
elifit
Moderatorka
Dzień dobry
Zapowiada się kolejny piękny dzień, no i piątek więc dla mnie szczęście podwójne.
Kasiadz ja daje chrupki juz od dawna ale trzeba ostrożnie bo lubią się przyklejać do podniebienia.
Ja staram się małego nie stawiać bo to jak z siadaniem. Zbyt duże obciążenie, mój na szczęście lubi na brzuszku leżeć więc nie mam problemu. A co on robi na bujaku!!! Odpycha sie nogą i buja się tak jakby miał zaraz złamać ten bujaczek! Siedzi w łóżeczku i obraca się na boki, zabawki trąca.. taki samodzielny się robi.. raczkować jeszcze nie raczkuje.
My uszy też moczymy..
Dziewczyny ubrałam małemu na noc krótki rękaw i dziś już smarka. Ehhh zła jestem na siebie :-(
Zapowiada się kolejny piękny dzień, no i piątek więc dla mnie szczęście podwójne.
Kasiadz ja daje chrupki juz od dawna ale trzeba ostrożnie bo lubią się przyklejać do podniebienia.
Ja staram się małego nie stawiać bo to jak z siadaniem. Zbyt duże obciążenie, mój na szczęście lubi na brzuszku leżeć więc nie mam problemu. A co on robi na bujaku!!! Odpycha sie nogą i buja się tak jakby miał zaraz złamać ten bujaczek! Siedzi w łóżeczku i obraca się na boki, zabawki trąca.. taki samodzielny się robi.. raczkować jeszcze nie raczkuje.
My uszy też moczymy..
Dziewczyny ubrałam małemu na noc krótki rękaw i dziś już smarka. Ehhh zła jestem na siebie :-(
kasiadz
ja na noc ubieram pajaca na długi rękaw i śpiworek, jak będzie bardzo ciepło to będę ubierała letni śpiworek i bodziaka na długi rękaw, bo jak człowiek śpi to jednak mu chłodniej
reklama
kasiadz
ja nie daje biszkopta do rączki bo wszystko jest umazane, chociaż z chrupkami dużo lepiej nie jest